Jak uživit rodinu

Čtěte návod pozorně.-)Úlohu živitele rodiny nebere poslanec Josef Mikuta z ČSSD na lehkou váhu: manželku i dceru vodí na obědy do parlamentní jídelny, na zákusek s kávou do bufetu. Obě zařízení jsou proslulá nízkými cenami. Ve čtvrtek ráno spolu začali snídaní ve sněmovním bufetu.

Manželku Miroslavu sem vodí jako svou asistentku, dceru Kláru zase jako vysokoškolskou studentku pozorující zblízka práci poslance.

Pro veřejnost téměř neznámý poslanec Mikuta je i mezi spolustraníky z ČSSD považovaný za přeborníka ve využívání snad všech výhod, které život poslance nabízí. Ve Sněmovně je častěji než za řečnickým pultíkem vidět v kuloárech s neustále přiloženým telefonem u ucha.

No vida, šikovnej, mnohem lepší než být na podpoře:-))))

Příspěvek byl publikován v rubrice Jak to vidím a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Jak uživit rodinu

  1. souhlasim s pisatelem predchoziho prispevku. Jednou bych se rada stala taky poslankyni, abych si mohlä jen tak zit na ukor statu a koneckoncu i na ukor lidu, kteremu mam vladnout.

  2. schází mi ve slovniku slušná slova… tyhle ku.vy bych po vzoru pražské defenestrace vyházel z okna… Dělají h.vn. a za naše peníze si jen užívají, případně vymýšlejí, jak nás ještě lépe obrat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *