Nebývalý nárůst čtenářů

Zítra, možná až pozítří:-) si povímeněco o obrovském nárůstu čtenářů tisku na Damokles, který je možno zaznamenat v posledním týdnu. Deníky, které sice ovládaly 1. místa v tisku, avšak nikdy se jim nepodařilo dopracovat se k magickému číslu 1000 čtenářů, najednou dosahují lehce čtenosti 1300-1400 čtenářů každý den a to přesto, že v jejich seznamu čtenářů se při počtu 1388 přečtení dopočítáte stavu 135 čtenářů.

Divné což? Inu něco málo jsme již vypátrali, možná vypátráme zítra ještě něco dalšího.

Těšte se a čtěte nás:-) jsme tu přece pro Vás!
Mod.

Příspěvek byl publikován v rubrice Damokles a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Nebývalý nárůst čtenářů

  1. No myslím, že všichni z Damokles se o tom už dočetli na Damokles, proto zbytečno mluvit, nebo ne?:-))

  2. už bylo zítra, už bylo i pozítří a ty mlčíš … asi máš důvod … nebo že bys nevěděla ? … to já vím :-)))

  3. Podívejme 🙂Myšotisk první? No tohle. A jak to přežila majitelka "nejlepších" všehochuťnovin ? Mimochodem, pepino provedl pár změn v tisku. A prej se chystá novinka, bude možné vkladat delší články a taky i obrázky. Ovšem za bonusy, jako nadstandart :-))

  4. kdyby jen 1400…10.5.2005, 01:20, na prvním místě Myškotisk s počtem 2325 čtenářů…Nezávidím, rozhodně ne, jen…Přijde mi to lehce podezřelé :-))

  5. Zdá se, že někdo si hrál se skripty. Pravda, když jsem továrničil, také jsem měl program, který mi uměl dát vyrobené zboží do obchodu. Nicméně vzhledem k nedostatku času nebyl natolik vychytaný, aby dokázal zjistit aktuální odkupní cenu MOSu, tudíž jsem ho prakticky nepoužíval. Nicméně vzhledem k tomu, že Damokles monitoruje IP adresy přihlášený ch, zajímalo by mě, jestli se dá reálně použít automatický multiuser na čtení novin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *