I Modony mají své dny

Můj dnešní den vypadal nějak tak, že by mi můj syn řekl  Tedy, Ty jsi lepidlo!čímž se myslí, že všechno zmatlu.
Nevím jestli máte taky takové dny, kdy Vám upadne třeba lístek s kterým si jdete vyzvednout na poštu dopis a jakmile ho zvednete ze země spadne Vám tam občanka, po jejím zvednutí opět ten lístek a pak klíče od auta.
Tak takový den jsem měla dnes. Možná se mé tělo rozhodlo, že potřebuje cvičit, ale od rána jsem pořád něco zvedala z podlahy, chodníku, podlahy auta.
Chvíli poté co jsem se oblíkla jakože ven , na tu poštu, přišel Adam s Adámkem a Matějem. Je fakt, že Adámek vypadal jako by vylezl z popelnice, ale myslela jsem, že je to zaschlé, nebylo, takže jakmile mě uviděl a zvedl ke mně ruce, což on dělá vždycky když mě vidí, samozřejmě jsem ho zvedla a už jsme jako z popelnice vypadali oba, volán růžového trička byl během vteřiny od marmelády, čokolády ( teda, myslím, že to byla čokoláda) a jiných neidentifikovatelných věcí. Tak jsem se převlíkla hned, stejně bych byla jako prase hned po vystoupení z auta na chalupě, protože tady ke mně zvedají ruce najednou Geri, Tina a Zlato
( Zlato mě většinou přepadne zezadu, Madlenka mě pokaždé zasvinila až ke kolenům) a špinavé triko s volánem jsem vzala sebou na vyprání ( teď už mám na vyprání dvě růžová trika).
Tak, poslední důvod vystoupit cestou z auta je u pumpy! těšila jsem se cestou, kupodivu mi tam ani nikde nic neupadlo a tak jsem se rozhodla koupit si za odměnu kafe. Automat vypadá trochu jinak než běžně vypadávají, hlavně velikostí. pomyslela jsem si ale kapucino má, prima a tak jsem pokračovala v hledání otvoru na minci. Otvor nikde a pán, který si vedle míchal nějaký nápoj se na mne díval podezíravě. Pak přišel další pán a já mu uhnula &..  Podívám se, jak to děláte:o), vypadám jako debil a evidentně jsem debil, neumím si udělat kafe&.
Pán se na mne mile usmál a tónem, jakým já vysvětluju Adámkovi, že když pije, musí otevřít pusu, pravil  TADY si vezmete kelímek, postavíte ho SEM a zmáčknete tlačítko u názvu kávy, který jste si vybrala&
 Jasně. A kam jste hodil tu minci????
Nikam, musíte to zaplatit u pokladny.o) odpověděl ten hodný pán a odešel se svou kávou.
Ahaaaa, tak přece jen nejsem až takový debil! oddechla jsem si a šla své kapucino zaplatit k pokladně.
Když jsem se vrátila ke stroji a vzala si podle předchozího návodu kelímek, můj zrak padl nad kávovarem na velikou, zelenou ceduli o rozměru 100x50cm s nápisem U POKLADNY ZAPLAŤTE ZA KÁVU 15,-Kč.
No jo, jsem idiot a ne že ne:o)))))))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „I Modony mají své dny

  1. Vůbec mě neobtěžuješ blu a taky to nepovažuju za miniaturní problémky. Pro mne¨byly moje noviny téměř 2 roky hlavní životní náplní:-)) a taky jsem byla mnohokrát ochotna "respektovat" to a nebo ono, jen proto, abych je mohla mít a ani dnes mi to nepřipadá směšné, ani to, že jsem se v roce 2003 podvolila naprosto brutálně. Prostě mi to tehdy připadalo důležité a taky jsem měla pocit, že veledůležité je od problémů neutíkat. Dneska už vím, že to byla kravina / ale jen svým způsobem/, protože lidi o kterých si myslíme " no to přece musí pochopit", nikdy nepochopí, ale zase na druhou stranu "pochopí" mnoho lidí od kterých to vůbec nečekáš.Taky jsem za ty dva roky potkala mnoho lidí, které mám moc ráda, a taky jsem poznala praktiky o kterých je dobré vědět.Takže jen piš blu, piš tak dlouho dokud to bude Tobě dělat radost:-).Ach jo, zas mám opar:-((

  2. Přesně tak Mod. Od té doby, co jsi odešla, se v tisku nic nezměnilo.Po pravdě řečeno,noviny jsou jedním z mála, co mě na Damokles drží.Nevadí mně to, že jsem při psaní okleštěná různými zákazy.Ten prostor, ve kterém se mohu realizovat, mně prozatím stačí. Je mně jedno, kolikátá jsem v pořadí.Mám své pravidelné čtenáře, pro které moc ráda píšu.Ale, v něčem tak jednostranně prospěšném, jako je Damomagazín,jsem se rozhodla dále nefigurovat.Je to jeden velkej podvod.Už jen to, že si tam někteří redaktoři vkládají svoje články sami. Každej,kdo vlastní noviny a něco vyšmudliká nebo okopčí, má článek v Damomagazínu a naklikáním se je schopen dostat na popřední místo.Sice za to nedostane zaplaceno,ale je to pro něho ohromná reklama.S myšlenkou, že vyhodím svoje články,které mám v damomagazínu,jsem si pohrávala už delší dobu.Včera jsem to konečně provedla.Jo a také jsem zavedla vlastní "damomagazín" 🙂 Rubrika se jmenuje "hvězdička pro vocode" (třeba) upozorňuji v ní na opravdu kvalitní články.Články, které nevím proč, nejsou v Damomagazínu :-)Že by strach z konkurence? Když nic jiného, tak těm kdo je napsal,udělám radost.A čtenáře upozorním na to, co stojí za přečtení.Čau Mod a promiň, že Tě obtěžuji svými miniaturními damoproblémky 🙂 blu

  3. Co se stalo blu? Co Tě přivedlo k tak toufalému činu?:-)) Takže v D. tisku se asi stále nic nezměnilo:-(

  4. Ne idiotem jsem já, že mně tak dlouho trvalo, než jsem vyházela všechny svoje články z damomagazínu. Uf Mod, ale to je úleva!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *