Co všechno ještě stihnou pokurvit do voleb

a co pak nedej Bože po nich?!Jako by nestačilo, že Grossova prověrka byla na pokyn Úřadu vlády přerušena, protože Gross již není členem vlády, a veškerá dosavadní v ní obsažená zjištění budou skartována aniž by je někdo četl.
Teď se zdá Paroubkovi nadbytečný už i lustrační zákon jako takový.
“Lustrační zákon už splnil svoji roli. Ochránil v prvních letech demokratického režimu státní správu, demokratické instituce před potenciálním vlivem agentů státní bezpečnosti a dnes je nadbytečný,” uvedl premiér. Na dotaz, zda podpoří návrh komunistů na jeho zrušení odpověděl, že pokud by byl poslancem osobně by jeho zrušení podpořil. “Ve straně o tom budeme muset diskutovat,” dodal.
Tak a co takhle nějakou domobranu, že bychom si zřídili,policie nestíhá, krom toho je to drahé, takže každý by měl doma svou uniformu, nějakou zbraň, na akce typu CzechTek by se něco takového určitě šiklo.
No a pak bychom jim mohli dát nějaký pracovní název,aby se to nepletlo, třebaaaa., co třeba  Lidové milice?

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Co všechno ještě stihnou pokurvit do voleb

  1. BOhužel… bohužel musím s Marconym plně souhlasit :o( Co se nerozdá se rozkrade a co se nerozkrade, to se převede na pozdější využití…

  2. Co vsechno jeste ?Vsechno Mo., vsechno :-(( Bohuzel. Do voleb je jeste moc dlouha doba a obavam se, ze po volbach to nebude jine … lidi maj moooc kratkou pamet a vidina toho, ze se tem uspesnym zase vsechno veme a spravedlive rozdeli mezi delny lid, je moc lakava … opet zacina lidem v hlavach bujet myslenka socialismu …. na druhou stranu se jim ani moc nedivim, kdyz vidi co se kolem nich deje … no, to je spis na delsi debatu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *