:-))))))))))))))))))))))))))))))

Včera mi psala jedna známá ” Tady máš heslo, mrkni se jak vypadám na Damoklu!”Tak jsem se tada mrkla a :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, musím říct, že mě už fakt dlouho nic tak nerozesmálo a tak jsem nakukovala na další a další osoby, některé byly proboha i nahé:-)))))))))))))
Tak to je moc, to je moc:-))))). Já nejsem nějak příliš moc sběhlá v internetových hrách, ale když občas zahlédnu na monitoru Filipa nebo Adama nějakou hru, vidím velmi pokročilou vypilovanou grafiku, člověk už kolikrát ani nepozná, jestli to není velmi dobře nakreslený kreslený film. Když pak občas koukám v TV na nějaký pořad o hrách, probíhá tam rovněž hodnocení a někdy odborníci říkají těm “pěkným kresleným filmům”- “špatná, nedokonalá grafika”. Tak to ovšem asi neviděli Damokles:-)))))))))) a já vůbec nechápu, jak se může tak pokročilému programátorovi jako je pan Kulhánek, alias tomas, který navíc považuje Damokles za hru skvělou, stát, že do své hry umístí postavičky vypadající jako první zkušební verze Frankensteina:-))))))) a hlavně PROČ? Prostě Kulhánek patří do uzavřeného pavilonu v Bohnicích a nebo si dělá z uživatelů Damokles srandu.
No a tak jsem byla včera téměř po půl roce podruhé opravdu ráda, že jsem se vytratila, protože Modonu tohoto vzhledu bych tam opravdu, ale opravdu nemohla nechat, takhle odporně doufám nebudu vypadat ani za 10 let, možná ani za 20:-)))))

Příspěvek byl publikován v rubrice Damokles a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

8 komentářů u „:-))))))))))))))))))))))))))))))

  1. Tak pokud jde o oblíkání nebo svlíkání, tak to nemohu sloužit,to jsem si nedovolilají svlíkat nebo převlíkat. Rozdíl mezi luxusním a obyčejným jsem teda taky nevychytala, jen dost šílené barvy:-). Taky je fakt, že jsem neviděla nahého chlapa, tak nevím, jak to mají graficky pánové ztvárněno, děvčata vypadají jako po pečlivé depilaci:-)))

  2. cat.:já ostatní taky nahý nevidím, ale sebe pořád – nějak se mi nedaří se obléct…pokud mám na sobě aspoň erár, uklidnil jsi mě 🙂

  3. :o)) Nevím jak to děláte, ale já nahaté uživatele přes veškerou snahu neviděl. Firefox používám standardně (verze 1.5), přišel jsem i nepřihlášený a všichni pořád aspoň v erárním :o) Mo. ber to jako možnost větší variability vzhledu. Pravda, postava vypadá malinko jako zombie, ale na druhou stranu konečně luxusní oblečení od toho standardního začíná mít smysl :o) Aspoň se dá odlišit a dost lidí si s tím vyhraje :o)

  4. myslela jsem, že mě klepne, když se tam ta věc objevila…Navíc klasicky Opera i Firefox nejsou brány v potaz, tudíž je ta moje věc buď nahá, nebo má na sobě vtipně jen vršek, nebo spodek…masakr, no 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *