Přeplněný víkend

Je fakt, že pokud se zde zrvna nenashromáždí nějakénávštěvy, žijeme tu celkem poklidně.Většinou tak poklidně, že jsme tu jeden nebo druhý a pesy. No a teď i Ňuninka.
Jako návštěvu označuju i Adama + A+A+M+P, protože když tu jsou všichni, vyžadují se ode mne jen drobné úsluhy, jako třeba umýt nádobí, když je tu Adam, vaří on, jednak to dělá rád a taky ho to baví, asi to má po mém tátovi:-).
Tento víkend je to jinak, A+A jeli do Němec, M odložili někde cestou a nám přivezli A+P, tedy Adámka a Pastelku, takže totální destrukce, 4 pesy z toho jedna totálně hluchá ovšem o to víc potrhlá, kočka a mimino nebo batole nebo co to je.
Adámkovy nejoblíběnější hračky jsou naše mobily a TV ovladače a stačí vteřina nepozornosti a už má něco z toho v té mrňavé pazource, doma totiž na takové věci nesmí vůbec sahat pod přísnými sankcemi. Tady taky nesmí, ale chybí ty sankce.
Adéla sbalila Adámkovi věci svým tradičním způsobem a tak přijel na chalupu s taškou naplněnou 1 pyžamem, 3 tričky s krátkým rukávem, 2 s dlouhým, 1 tepláky, l punčocháče, ani jedny ponožky, 10 plen a 2 pravé bačkůrky ( Matěj má zase ovšem pro změnu někde 2 levé). Že jsou bačkůrky nepárové jsme zjistili ve 1/4 na 11, v Roudnici zavírají ve všech obchodech v 11. Pro pleny jsem pak jela odpoledne,protože bylo nad slunce jasnější, že půl dne, noc a další den s dvěma nevydržíme.
No, pokud máte po vánocích problém s nadváhou, nebo se nudíte a nemáte svoje mimino, tak si nějaké pujčte, rozhodně nebudete muset držet disetu, obzvláště disponujete-li i nějakým domácím zvířectvem.
Ke compu jsem si dneska poprvé sedla v osm večer.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Přeplněný víkend

  1. hihi…. nechci byt rypava, ale… :o))))ono ti to jen prospeje :o) co je na svete krasnejsiho nez prarodicovkse povinnosti :o)) (o jee, to bude sekec mazec :o))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *