“Když spadl chlív, ať spadne i stodola!”

říkávala kdysi jedna moje kolegyně, třeba při příležitosti,když jsme dopili lahev a otevřeli další, tu na zítřek:-)V listopadu mě pod dojmem 30.000 endoprotézy pro pesu Geri chytla hodně šetřivá a tak jsem se prošetřila až do ledna:-)
Doktor pořád nevolala nevolal a moje odhodlání se zmenšovalo a zmenšovalo. Říkal za měsíc, už to budou za chvíli 3 a tak mě šetřivá pustila.
Když jsem dostala k vánocům jakože psací stůl, rozhodla jsem se to pojednat ve velkém stylu, teda, ne že bych v té úracovně vyráběla bůhví jaké hodnoty, ale rozhodla jsem se, že ji předělám celou, včetně vymalování, to teda každopádně:-). Malování je moje slabost, klidně začnu vymalovávat i den před Vánocema, některé věci podle mého názoru totiž nevyváží ani 15 druhů cukroví, třeba špinavé zdi a okopané prahy určitě ne.
No a před týdnem jsem si objedlala dovolenou a letenku, dneska jsem zaplatila zálohu.
Dneska taky zavolal doktor, tak už to v životě chodí:-)), ale dohodli jsme se na květen, nebo září, je to prý jedno, nemám spěchat, dokud si nebudu 100% jista, uff:-)).
Ještě si musím koupit plavky, víte jak blbě se kupujou plavky v zimě? Nevíte? no asi jako lyže v létě:-), žádná sleva a mizerný výběr.
Teď se musím ještě rozhodnout, jestli tu pracovnu zvládnu včetně vymalování do začátku bžezna a nebo to nechám na potom, ale, potom by mohla nastat ta noha, takže………až příští podzim?:-)))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *