Svědek tvrdí: Dianu zabilo oslnění laserem

Karl Lagerfeld pak říká ” Diana byla hloupá”.Havárii, při níž v srpnu 1997 zahynula v Paříži britská princezna Diana, způsobilo oslnění speciálním laserovým dělem. Napsal to britský bulvární deník Daily Express s odvoláním na očitého svědka, který prý viděl, jak mercedes řízený Henri Paulem předjela motorka a řidiče oslnila mimořádně silným zábleskem.

13.2. 2006 07:53
Vůz poté narazil 180kilometrovou rychlostí do sloupu v tunelu Pont De L’Alma. Svědectví zaznělo v souvislosti s šetřením britských detektivů, kteří případ přezkoumávají.

Podle deníku posílilo spekulace, že se Diana se svým kontroverzním přítelem Dodi al-Fayedem skutečně stali obětí atentátu britské tajné služby. Šetření britských detektivů, které probíhá pod kódovým označením Operace Paget, potrvá až do roku 2007.

Daily Express opakovaně tvrdí, že Diana s Dodim čekala dítě, což bylo pro britskou královskou rodinu nepřijatelné. Oficiální francouzské vyšetřování, které bylo definitivně uzavřeno v roce 2002, nicméně vyloučilo všechny konspirační teorie a jednoznačně potvrdilo, že šlo o nehodu, při níž se podnapilý řidič snažil ujet dotěrným fotografům.

Stoupenci nejrůznějších teorií spiknutí však opakovaně vystupují z tvrzením, že v případě došlo k rozsáhlému zametání stop.

Naposledy se tak stalo začátkem týdne, když byly detektivům ukradeny v hlavním štábu Operace Paget v Newcastlu dva notebooky. Policie ale po několika dnech vydala prohlášení, že krádež s vyšetřováním nesouvisela a ukradené počítače neobsahovaly žádné utajené informace.

Lagerfeld: Byla hloupá
Světově proslulý módní návrhář Karl Lagerfeld (67), jehož domovskou firmou je společnost Chanel, mezitím pro New York Magazine vyjádřil rozhořčený podiv nad tím, jak může veřejnost uctívat Dianu a dávat jí stále přednost před Charlesovou druhou chotí Camillou, vévodkyní z Cornwallu.

Nechápe prý, jak mohou Britové zbožňovat “hloupou” princeznu Dianu, když Camilla, s níž se princ Charles oženil loni v dubnu, je jak zábavná, tak i inteligentní.
—————————————
Poznámka redakce:
No pane Lagerfelde, všichni nemohou být tak inteligentní jako Camila a Vy, pak by se totiž mohlo stát, že by vznikl nedostatek princů a Vy byste možná chodil o žebrácké holi.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Svědek tvrdí: Dianu zabilo oslnění laserem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *