Nemáte prosím čas?

Včera jsem se snažila usnout s myšlenkami na to, co ještě potřebuju na dovolenou,ale moje myšlenky se plynule přesunuly k tomu, co ještě musím příští týden udělat a co následně musím ještě stihnout do konce března. Pak jsem začala uvažovat nad vším, co jsem si domluvila na duben a zjistila jsem, že potřebuju asi 30 let života navíc-tento rok.
Krom několika nedodělaných daňových evidencí a účtování s odklady i bez, 2 rozdělané soudní spory.
Rozbordelená pracovna kterou jsem zatím ani nevymalovala, natož abych si aspoň vybrala ten nábytek.
2 byty ke kompletní rekonstrukci. kdy si musím nejprve namalovat jak, vybrat materiály, firmy či jednotlivé řemeslníky, hlídat.
Stavba kotelny, která začne v červnu a skončí začátkem září.
V dubnu s Gerinkou do Plzně kvůli konzultacím o její endoprotéze a “někdy” samotná operace.
V dubnu moje operace.
Sehnat peníze na tohle všechno.
Vyprat každý týden pračku prádla doma a čtyři na chalupě.
Pouklízet každý týden doma po návštěvách a na chalupě po návštěvách, pesách a kočkovi.
Okna k umytí, 5 v Praze, 14 tady.
Dodělat tu velkou mozaiku, opravit tu loňskou velkou po první zimě a začít s těma slunečníma hodinama s mozaikou, tu malou z půlky udělanou na stínidle, jsem si naštěstí rozsedla:-))))))
Že v tom není žádný čas na život? No TOHLE JE můj život:-), nestěžuju si, jen chybí ten čas.
” Tady na blogu píše jedna, že vaří a pere a je z toho vyřízená.” povídám ráno Filipovi ” Jo, to bych byl taky vyřízenej, kdybys uvařila:-)))))” on na to, vtipálek. Včera mi koupil asi tak 15 šablon s různými tvořítky, hmotu na vylívání a 150 kelímků s barvama……” Z týhle hmoty si můžeš dělat i mozaikové kamínky!” pravil. ” COTO? Jak to myslíš?” vyděsila jsem se. ” No vezmeš kus moduritu, vyrobíš si formu, do té nacvakáš ty kamínky co už máš, pak je vyloupeš a formu dáš vypéct nebo ji uvaříš a pak si můžeš vylívat kamínky jaké chceš a barvit je jak chceš!”
Jasně, takže v tom případě mi vlastně 30 let navíc pro letošek stačit nebude:-)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Nemáte prosím čas?

  1. Geniální věc… Electrolux Trilobit. Uklízí sám a stojí celkem dostupných 30 tisíc. Lux co luxuje sám. Teda, neumí schody a taky v rohu občas něco zůstane… Nicméně vím, na co šetřit :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *