Už za dva dny “Ola”

Včera bylo za 3 dny,poměrně obsáhlý článek, něco jako stenopis z blázince, psala jsem ho tak dlouho, že mi pak server tvrdil, že je “mezi rozepsanými”, ale nebyl, není, nevím kde je, možná si ho cestou mezi rozepsané přečetl nějaký psychiatr a podrobuje ho analýze:-)), Článek prostě není a buďte rádi:-).
Nicméně, včera kolem 22té jsem se ocitla zpátky u Labe a jsem tu stále, sbaleno nemám, ale mám vyměněné ojra ( jak by řekla moje milá hanny), obroušené paty a stihla jsem se připálit v solárku. To vše včera.
Dnes byl den v rámci relaxu, tedy relaxu od pobíhání, zato jsem sepsala několik smluv a uznání dluhu.Taky se mazlím se zvěří, protože mi po nich bude smutno, i po Ňuně, ale ještě mám noc a zítřejší ráno, než odjedu blíž k letišti a naházím se to kufru.
No a zítra už moc času na psaní asi nebude, přijede naše spolucestovatelka a bude toho k řešení MOC:-)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

7 komentářů u „Už za dva dny “Ola”

  1. Mod, tak se měj krásně, pořádně si odpočiň, pořádně to tam rozjeď, nezamiluj se tam do potulných zvířat(blondýnám by se třeba nový úlovek nelíbil) :)) a přeju krásný počasí, chlapy na koukání a čisté moře :)))

  2. Taky Ti preji hezkou a pohodovou dovolenou :-)) A abych splnil co jsem slibil v clanku o Cadilacich, mluvil jsem dneska s kolegou, ktery si ho v pondeli konecne privezl domu, takze ve zkratce – zadne omezeni s prodejem, zadna dan, auto je suprove, obsah 2,6, hodnota 1,2 melounu, tmavemodra metaliza, vnitrek kombinace svetle kuze s drevem, elektorincky se ovlada temer vse, no, a puvodni jeho zamer auto hned prodat se zacina menit :-)))) Uz se tesim az se na nej budu moci podivat pekne zblizka a testnou jej, mam to slibene :-)))

  3. blu neboj, já se odbývat nenechám, ani doma, ani venku:-))))) a dospím to přes den na slunci u vody, to já můžu:-))))

  4. Mod, měj se tam krásně !!!!! Nic si neodpírej !!!! Všechno ochutnej !!!! Flámuj !!!! Doma to dospíš ….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *