Ta zima měla něco do sebe

přinejmenším to odpočívání:-))Pár dní je hezky a už jsem urvaná jak na podzim.
Po mnoha měsících slezl sníh a vysvitlo slunce, strašná kombinace, na povrch vylezl každý špinavý kout, vevnitř i venku.
Včera jsem doma celé odpoledne vyklízela regál a pracovníma papírama, všechno jsem 10x přebrala a 9x vyhodila, hrabala jsem se 8 hodin ve špinavých papírech. Žaluzie už doma ani neroztahuju, abych neviděla ta okna, prach a špinavé koberce, ale zdá se mi, že to nemá cénu před tím stěhováním.
Na chalupu jsem dneska dojela totálně rozlámaná s tím, že budu odpočívat na slunci, bohužel jsem narazila na aktivistu. “Vem si rýč a přerýj tady ten kopeček….” ( rok co rok nadávám, že vozí k baráku tu hlínu plnou písku, kterou z 50ti % rozhrabou pesy a zanesou ji do baráku na tlapách, zbytek vytváří ten nesmyslný kopeček…..), nechápavě jsem se kolem sebe rozhlídla, na koho to mluví ” Tak si vem proboha aspoň vysavač a vyluxuj si auto.”
“No jo poráááád:-/” , proč proboha, když se mi NIC nechce a minulý týden jsem umyla 8 oken, sakra. Šla jsem si udělat kafíčko.
“Máš tam připravený ten vysavač.”
“No dyď už du:-(“, závistivě jsem mrkla po Ňuně v mé posteli. No a tak jsem vyluxovala to auto, pohrabala kus dvora a jsme z toho s Gerinkou tak unavené, že asi zítra vůbec nevstanem. Možná nebudem muset, slibujou déšť:-)))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *