Následuj instinkt

aneb proč to dělat složitě, když se to dá jednoduše rozmlátit!Tak zhruba 14 dní mě sem obyvatel bytu podemnou chodí přesvědčovat s instalatérem, že musí rozbourat mou zadní tučňákovou koupelnu, protože ta stupačka vodovodní je strašná, úplně strašná, u něj pod stropem totálně prorezivělá, rozhodně se na ni nedá napojit stupačka nová!
“Zbláznili jste se? To znamená rozbitou dlažbu,kterou už neseženu a rozbité obklady, které už neseženu a to o tučňácích, které už neseženu ani nemluvím!!!”, řekla jsem napoprvé.
“NE!” řekla jsem napodruhé!
” Maximálně do výšky 20 cm!” řekla jsem včera napotřetí “kdyby byla krize!”.
Dnes v půl 10 zabušil instalatér, jiný ” Paní já du na tu stupačku!”. “No podívat se můžete, ale bourat jedině, kdyby to bylo kritické!”. No, kritické to prý je, říkal on a mlsně osahával tučňáky “Možná bude stačit půl metru…”.
“NEEEE, nic, odkrýjte si dole ten strop nejdřív!”.
Před chvílí jsem se tam byla podívat, strop mají vybouraný a v něm končí za zrzavá koule a nahoru ke mně pokračuje normální, krásná, úplně dobrá stoupačka.
Ještěže mám ke svým tučňákům citový vztah:-))))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Následuj instinkt

  1. No, on tenhle “soused” říkal, že bude dělat jenom nějaké malé úpravy, ale ten byt už rozmydlil na cimpr camr, strašné, není cihla na cihle, světlíkama slyším ty dělníky nahoře i dole, rozboural i světlíky:-)))))))) no prostě takové malé úpravy:-)

  2. No, s “řemeslama” je to někdy docela zajímavý. Takhle jeden dělňas přesvědčoval kamaráda, že mají doma dutou cihlu a ne struskobeton (nebo jak se to jmenuje). Kamarádovi se mu to vysvětlit nepodařilo, tak to neřešil. Poté, co dělňas za hodinu práce s docela brutální sbíječkou odboural opravdu zanedbatelný kus, tak na otázku, zdali si stále myslí, že je to dutá cihla hodil jen vražedný pohled a brrrrrrrrrrrrrrrrrr až do druhého dne ;o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *