Tak má Topolánek koule nebo nemá?

Pánové zase dneska “popojeli”:-)) a nejen oni, ale i poslanci!PAROUBEK VYCHVÁLIL VLÁDU AŽ DO NEBES a to zas není špatná varianta, že už by někam vyhučeli.
Taky pan ministr Ráth se vytáh a OZNAČIL TOPOLÁNKU ZA VELKÉHO POSERU, KTERÝ SE SCHOVÁVÁ ZA ZDRAVOTNÍKY, no a zdravotníci zase za pacienty a pacienti za potenciální pacienty, takže jsme poserové vlastně všichni, tedy krom Ratha a Paroubka samozřejmě.
TOPOLÁNKA PRÝ OVŠEM POŠKOZUJE VÝROK “CHLAP S GULAMI”, tedy s koulema. Tak teda nevím, já si vždycky myslela, že urážlivé je, když se o nějakém muži řekne, že ” že je to chlap bez koulí”, protože hláška “chlap s koulema” ta mi příjde silně pozitivní ( navíc samozřejmě pozitivní je). Možná Topolánkoví vadí, že se jeho koulema zaobírala Jana Bobošíková:-)))
NO A HLAVNĚ, PÁNI POSLANCI SCHVÁLILI PROPLÁCENÍ NEMOCENSKÉ ZAMĚSTNAVATELI NAMÍSTO STÁTU! Takže ať žije další zvyšování nezaměstnanosti!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tož su magor nebo nesu? a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Tak má Topolánek koule nebo nemá?

  1. ať se tam třeba poperou, ale ať zase schválí příspěvek na antikoncepci. Mi udělali docela čáru přes rozpočet tenhle rok 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *