” 1 “

Poslední souboj lídrů demogracie a demokratické strany.Rozplakal mě, to zoufalství mě opravdu rozplakalo.
Kde se bere tolik demagogie a pohrdání vůči všemu, i tomu co je pravda, co se nehodí?
Jen premiér má ve všem pravdu a chudák Kočka má jen kolotoč:-)
Sakra práce, snad každý, kdo žije v Praze ví, že když projde kolem někdo z Kočků, je lepší zhasnout a zatáhnout rolety.
Ještěže jsem tu koupelnu neudělala oranžovou, šla bych to vytřískat kladivem!

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

18 komentářů u „” 1 “

  1. JKřekla bych, že catana nabyl dojmu a já s ním souhlasím, že stát se snaží přenášet své povinnosti na které od občanů vybírá peníze, přenášet na zaměstnavatele, například tím, že je nutí 2x platit jednu věc, konkrétně nemocenské pojištění zaměstnanců a následně i nemocenské dávky.To jen jako příklad. Chápu, že třeba majitelé supermarketů zaměstnance mít musí, ale drobnější podnikatelé se jich pochopitelně za stávajících podmínek budou snažit zbavovat.

  2. 11 let dělám u stejné filiálky.Nestydím se za práci kterou dělám, ale máš pravdu, jestli někdo mění zaměstnavatele jak ponožky, chyba bude u něj. Já jsem nbyl vždy trpělivej a čekal.

  3. Nemám pocit, že bych vyhrožoval. Pokud stát vytvoří takové prostředí, ve kterém se nedá podnikat, proč bych něco takového dělal? A ještě k tomu poslouchal pracující tvého typu, že by stát měl nařídit, abychom zaměstnancům platili víc, přispívali jim na všechno možné a dopřávali super dlouhé dovolené… Zaměstnanec je DOBROVOLNÁ pozice, tudíž pokud ti nevyhovuje přístup tvého zaměstnavatele, můžeš podat výpověď a jít pracovat jinam. Nicméně jestli se daný pocit bude opakovat i u jiného zaměstnavatele, vzniká samozřejmě otázka, kde je chyba.

  4. J.K.Jak podnikatelé vykořisťují pracující?? Ty snad nemáš svobodnou volbu zvednout pozadí a jít pracovat jinam??? Na tyhle řeči jsem alergický. Když se ti nelíbí pro (nás) podnikatele pracovat, tak táhni a neotvírej si ústa.

  5. J.K.Pokud socani zrealizují své smělé plány, pak nebudeš mít problém s tím, že jsi pracující… bo budeš vyhozen, neboť ten podnikatel, který tě zaměstnává, dospěje k závěru, že v současných podmínkách se podnikat nedá.

  6. JKAno, zatím bloguji svobodně, ale v zemi, kde se o nejhorší mafii hovoří jako o ” neškodných provozovatelích Matějské pouti”, v zemi,kde se s takovými lidmi přátelí premiér a poskytuje jim ochranu, tak v téhle zemi se za tégle situce svobodně dlouho blogovat nebude.

  7. A stejně to tu čtu.Když vládnou socani nebude blog? Vždyt bloguješ, a svobodně. To je demagogie.Lacei, já zase narážím všude na lidi, co volí socany. Je to jednoduché, ty se pohybuješ ve sféře boháčů studentů kteří neví která bije a jak jsem se od jednoho dozvěděl, volí ODS jako mstu za cztech, podnikatelů, já se pohybuji ve sféře pracujících, které podnikatelé vykořistují. Proto ty vidíš kolem sebe ODSáky, zatím co já tu druhou stranu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *