Dostala jsem petici za odvolání Paroubka

Sice nevím přesně, z čeho by měl být odvoláván, když tak jako tak ve funkci premiéra brzy skončía těžko asi budu požadovat, aby byl odvolán i z funkce předsedy čssd, i když by se mi to docela líbilo:-)), nicméně jsem se rozhodla, že Vás o tento zážitek nebudu ochuzovat.
Takže, taky to máte:-)

http://www.dostparoubka.cz/index.php

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

10 komentářů u „Dostala jsem petici za odvolání Paroubka

  1. Prislo mi meilem :-))))Příjde Paroubek do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne:”Děkuji Ti, že jsem vstoupil do ČSSD.” “Máš štěstí.” “Ó děkuji Ti Pane, žejsem se stal předsedou vlády.” “Máš štěstí.” Paroubek se podiví, alepokračuje: “Ó děkuji Ti, že jsem mohl pomoci naší zemi a pracujícímulidu.” “Máš štěstí,” zní znovu odpověď Ježíše. Paroubkovi to již nedá atak se zeptá: “Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?” “Protože kdybych nemělpřibitý nohy, tak tě kopnu do držky.”Předseda vlády Jiří Paroubek si tak prochází svoji poštu, když do jehokanceláře vejde sekretářka: “Pane premiére, zastřelili podnikateleMrázka!” “Jejda! To už je osm..?”Jaký je rozdíl mezi leninskou, stalinskou a Paroubkovou cestou ksocialismu?Leninská cesta k socialismu je jako tunel – všude okolo tma, zima, a někdev dáli svítí malé světélko.Stalinská cesta k socialismu je jako pražská tramvaj – pár lidí sedí,ostatní visí.Paroubkova cesta k socialismu je jako zaoceánská loď – pár lidí ukormidla, ostatní zvrací.Jiří Paroubek navštíví jeden selský dvůr a uspořádá při té příležitostitiskovou konferenci. Jeden fotograf ho vyblejskne v prasečím chlívku meziprasátky. Paroubek to komentuje: “Doufám, že se v novinách pod obrázkemneobjeví něco hloupého jako třeba: Paroubek s prasaty…” “Ne, ne, to jepřece jasné!” Příští den vyjde článek o návštěvě a pod obrázkem je text:”Jiří Paroubek (třetí zleva).”Potká se Paroubek s Bushem a ptá se ho: “Georgi, kolik si myslíš že tě vUSA nenávidí lidí?” Bush na to: “No, řekl bych tak maximálně 8 až 10milionů.” Paroubek: “Hm, tak to je všude stejný…”

  2. bzw, Pitros mi poslal odkaz na moc hezký článekhttp://neviditelnypes.zpravy.cz/politika-paroubkuv-projev-nebyl-projevem-porazeneho-pdr-/p_politika.asp?c=A060605_204202_p_politika_wag

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *