Buďte asociální!

Výjde to levněji a nebudete tak nasraní.Možná je to měsíc, spíš dva, co jsme tu psala o “našem” zedníkovi, kterému přišel exekutorský příkaz na zabavení domu kvůli nezaplacenému dluhu z OK karty.
No a tak jak tomu bývá zvykem, zabylo nám ho líto a jak jsme nad tím tak s Filipem asi týden přemýšleli, dohodli jsme se, že mu pomůžeme.
Sepsali jsme smlouvu o pracech, které musí udělat do konce srpna. sáhli jsme do debetního účtu v bance a můj muž dojel do Liberce k exekutorovi a dluh za zedníka zaplatil.
Do té doby tu zedník pracoval každý den a každý den dostal zaplaceno. Po zaplacení dluhu 14 dní nepřijel vůbec, pak už se začal stavovat tak 3 x týdně, tedy včetně sobot a nedělí ( v sobotu se staví třeba na 2 hodinky s manželkou….).
“No jasně, taky si musí někde vydělávat na život” řekli jsme si a trpělivě jsme vyčkávali, kdy se na nás zase přijede podívat.
Pravda, občas přijede, ovšem to, co vyrobí skončí většinou odstraněné na zemi, protože v posledních týdnech jakoby neexistovaly úhly, dlaždice jako by neměli hrany, rozdíly centimetru-dvou nejsou žádný rozdíl, prostě, práce na hovno a zničený materiál.
No abych to shrnula, zedníka máme předplaceného a teď sháníme zedníka, který by dodělal koupelnu, záchod a jídelnu v Praze.
“Tak to bylo naposled…………………….” řekl včera můj muž. No, tohle jsme si řekli už jistě stokrát a já doufám, že včera to bylo naposled.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Buďte asociální!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *