Víkend s Aloe(ou)

ve dvou, protože DooFoos včas odjel a Filip pozdě přijel:-)

No a tak jsme dělaly všechno možné, co můžou dělat dvě ženské (skoro) samy o víkendu. Prohlížely jsme časopisy s interiéry a exteriéry domů, vařily jsme, pily bílé a červené víno, grilovaly, pekly, drbaly a Aloe tvořila, což na rozdíl od toho ostatního stojí za shlédnutí a tak tady představujeme Aloeinu trikovou mini galerii s kterou jsem pomáhala tak, že jsem ani nedýchala.

$$OBR120708$$

Moje triko je to s s krávou, jedno s ovcí a jedno s kočkem, Filipova je ta megaovce a ta zbývající jsou Aloey a Járy.

Dalším důležitým víkendovým číslem bylo Aloeino a Zlatěcí akvabelení v bazénu, které jsem ovšem fotila telefonem z kterého to pro změnu neumím dostat, takže plavací fotky budou příště.

Na závěr si Aloea vzala na cestu do Prahy Filipa s autem a já tu zůstala s pesama a kočkem a jelikož jsem z toho všeho velmi vyčerpaná, jdu si k nim lehnout, abych si trochu odpočinula před tím než začnu já se svou tvořivostí zvanou DPH.

No a v Praze, tam zatím Sodoma a Gomora, protože můj syn mi v mé nepřítomnosti vyklízí nábytek, stěhuje ho a sestavuje mi to podle "svého názoru", těšííím:-))))

Příspěvek byl publikován v rubrice Chlubírna a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

17 komentářů u „Víkend s Aloe(ou)

  1. krásnééé 🙂 musím se inspirovat, protože mám za úkol vyrobit Toničce kočičku na školní batoh – žádnou pěknou tašku s kočičkama jsme nesehnali…

  2. Pak si zase oblekaji trika s kravami a kacery apod., protoze uz nepotrebujou svetu dokazovat, ze jsou dospele a velke :o)) a pak (neodvazim se hadat v jakem veku) si mozna tim snizuji vek, ale to nebude nas pripad, ze.. :o)))

  3. Mno, co jsem tak měl možnost vidět, v pubertě slečny odkládají mončičáky a obrázková trička, aby si všichni mohli myslet, jak jsou dospělé… no a po přesažení 18-20 si zas ty obrázkové potvory na sebe oblíknou, pač si připadají staré (asi, jiné vysvětlení nemám) :o))))Mo. to byla reakce na lacey, která podle vemena rozlišila krávu od kozy. Tak z toho důvodu jsem se podivoval, proč by koza neměla vemeno mít :o)

  4. Teda úžasnýofšem – kdo bude spotřebitel? Naše Koťátka odmítla nosit trika s kačerem už někdy v desíti, a tady třeba ti dba kosáci nebo c o to je vypadají na XXL – žeby pro dětinštící břicháče?

  5. catana – má, ale když jsem tam viděla ty ostatní krávy, tak jsem ani nepřemýšlela nad tím, že by to bylo něco jinýho ;))

  6. Jo koza v maskačích! A nebo sežrala něco špatnýho… Já si myslím, že by to uvládnul (skoro) každý.. hlavně se nebát a dát bacha na žehličku :o)))

  7. Mod, aha. Tak to nemám šanci něco takovýho udělat 🙂 Ale je to fakt pěkný, respektive roztomilý, hlavně ta zelená kráva a ovce 🙂

  8. laceyno to SE namalovalo, pak SE to vybarvilo a pak SE to obtáhlo konturou a pak SE to zažehlilo, v některých případech i dost hodně:-). Úspěch spočívá hlavně v tom, že Aloe je MOC šikovná, ale fakt:-))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *