MADONNA

zítra v Praze poprvé!Pozítří pak podruhé. Vstupenku nemám, protože díky té nablblé Sazka Aréně, kam se vejde většinou tak 10% zájemců o koncerty nejen aktuálních, ale i skutečných hvězd, nemá svtupenky mnoho lidí.

Do Arény se vejde tuším maximálně 25 tisíc lidí / opravte mě, pokud znáte správné číslo/, ale třeba na koncert U2 přišlo a přijelo v roce 1997 přes 250 tisíc návštěvníků, o koncerty většiny velkých hvězd má zájem v průměru přes 100 tisíc lidí, bohužel Strahov je v troskách a a zájemci mají smůlu. Na druhou stranu, na své si příjdou překupníci.

Madonna buce koncertovat a Katolická církev šílí a tvrdí, že Madonna svým vystoupením a svými projevy celkově církev znevažuje.

Já myslím, že katolická církev se znevažuje sama svými nesmyslnými dogmaty, volbou svého současného Papeže a nakonec i projevy svých věřících, takže myslím, že tak moc už toho Madonna na ní znevážit nemůže. A i kdyby, po koncertě se prostě může jít vyzpovídat, tím se přece vyřeší všechno:o).

Byla bych šla, kdybych sehnala ten lístek, i těch 5 tisíc bych za něj bývala byla dala. No co, katolík už nějakou dobu nejsem a příští týden bych prostě víc šetřila:-))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *