Prosluněně pospávací pracovní den:o))

Pátek jsem měla rozčilený, až moc rozčílený na práci a tak jsem se rozhodla udělat si pracovní víkend ( no jo, ono ani to  den sváteční světit" já nemusím)a tak jsem si to všechno nachystala, že až bude jako večer, tak se do toho pustím. A taky že bych se pustila, pokud bych 3 hodiny netelefonovala a najednou nebyla 1 po půlnoci, ale co, víkend je i neděle.přece.

Ráno jsem vstala a rovnou si pustila Moravcovy otázky a aby mě nic nezdržovalo, vynesla jsem si práci ven. Jenže, cestou jsem zahlídla v TV toho hnoje a slyšela jak říká  No podívejte se,mně už je pana Topolánka docela líto, doma to má hrozný, manželství se mu rozpadlo,hehe, v politice nic, on už ten člověk vlastně nemá nic, hehe", no a tak mě trochu štoslo a musela sem si nalít kořalku hned po poledni a pak jsem chvíli zase přemýšlela nad tím, že lidi jsou schopni se zamordovat pro 50,-Kč, ale když de o všechno, tak nic:o(., no a tak z obavy, abych nepřišla o tu snídani, kterou jsem chvíli předtím pozřela, šla jsem raději ven k těm papírům.

A v tom hle, návštěva:o)), jedna z nejmilejších a nejoblíbenějších a tak ať jsme dělali co jsme dělali, já každou chvíli sešívala do šanonů doklady a pila střídavě červené víno a alžírskou kávu a pak byla obědovečeře vyrobená rukou společnou a pak se mi navíc povedlo jiný kus své práce přehodit jinam.

Venku se setmělo, jsem příjemně unavená z toho slunce, z alžírských káv i ze všeho ostatního, všechnu nepříjemnou odkládanou práci mám hotovu a můžu se pustit to počítání škod způsobených v Praze shůry, zatím jsem na nějakých 200 tisících, budou ze mě mít určitě radost a jestli si dám ještě jednoho panáka toho vaječného koňaku do kafe, možná to vynásobím dvěma:o))

Tak pěkný večer všem. Neboť se obávám, že odtud je to pro dnešek opravdu všechno:o)

  

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *