Čí je tohle prádlo, sakra?

Tady byl zase dneska blbinec, ovšem i vyvrcholení se dostavilo:o)

Můj den dnes začal v půl 8. Nejprve mne probudila smska od mého syna, kterou se mi omlouval, že byl nepříjemný, asi z toho nemohl chudák dospat…..:o), těsně po ní žuchla tunelem z 5 patra do kontejneru první dávka tašek ze střechy ŽUUUUUCH.

Ve čtvrt na 9 zazvonil telefon ,ŽUUUUUCH,a jakási Klabouchová z pojišťovny se ptala, jestli semnou může mluvit. Teda, já nevěděla, že je čtvrt a na kolik, ale ona mi to řekla, když jsem se jí zeptala a tak jsem řekla, ŽUUUUCH,že budu doma u telefonu až v 10. Nicméně bylo po spaní a tak jsem vstala, že si udělám kafe a pak si případně ještě zdřímnu , ŽUUUUUCH, ale cestou z ložnice přes pokoj a jídelnu jsem u okna potkala horolezce, jak se spouští ze střechy kamsi dolů, usmál se a tak jsem mu zamávala. V kávovaru bylo plno lógru a žádná voda a jak sem se snažila to napravit, musela jsem pak i vytřít ŽUUUUCH( to tašky ne horoloezec).

Pak přišel elektrikář kvůli přemostění a horolezec se vysoukal odněkud zdola zase nahoru ŽUUUUUUUUCH.Pak volal Hruška a pak Klabouchová a pak přišla hanny s křídly a pán kvůli bambusovým žaluziím a když viděl toho mého souseda z protějšího bytu, tak se moc smál a říkal " já to snad nezměřím".

Pak přišla Kára s chlebem a hanny šla pro Chillský Cabernet ŽUUUUCH a pak přišel Kářin mládenec a šli na sqvoš, možná i s horolezcem, protože ten zmizel zároveń s nima, ŽUUUCH, ale pro změnu přišel Roman podívat se na můj nemocný comp a částečně ho i uzdravil. Roman odešel a vrátila se Kára, bez mládence i horolezce a cestou do vany a do postele jsme šly posbírat na terasu něco prádla, protože dnes máme taky slavný prádlový den, podařilo se vyprat všechno prádlo, které se za dobu stavby nashromáždilo.

A teď příjde to vyvrcholení!

" Ty kalhotky si asi už vem, aby je neodvál vnoci nějaký vichr." povídám já.

 "Jasně, ale¨…….tyhle, ani tyhle nejsou moje." Kára mi podává bílá tanga a bílá netanga.

" Musí být Tvoje, moje nejsou!" podávám jí prádlo zpátky

" Ne, moje určitě nejsou, koukni na ten materiál!" odporuje Kára

" Materiál by mně nevadil, vadí mi ta velikost." cpu jí prádlo zpět

Vzájemně se pátravě prohlížíme, sakra práce "TY SI SEM VODÍŠ ŽENSKÉÉÉÉÉÉÉ!"

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *