Otevřená zlomenina srdečního svalu

No jo, hráli to v rádiu cestou tam a zpět snad 100x:o), určitě si tyhle vjecy koupím a Kryštofa taky! 

No jo, byla jsem na výletě, tento víkend na delším než víkend minulý a taky o kousek dál, ale vo tom to není:o)

Všimli jste si taky, jak je ten podzim letos mimořádně barevný? Možná si špatně pamatuju, ale tak výrazně červenou a žlutou jsem neviděla už leta a myslím, že to není tím, že letos bylo dlouho teplo, to bylo vloni taky a předloni taky.

Těch barev jsem si všimla už před týdnem a pak v pátek, když jsem vyjela od Labe, tak taky a najednou jsem si taky uvědomila, jak se po dlouhé době cítím úžasně volně a nesvázaně.

Poslední rok a půl, možná trochu dýl jsem se tak necítila, pořád jsem měla pocit, že něco musím, možná bych něco měla, nebo naopak bych neměla a tak jsem skoro nikam nejezdila a barev jsem si taky moc nevšímala. S nikým se mi nikam nechtělo, protože mě to nebavilo a bez se mi to zdálo neslušné, no ale, pak člověk zjistí, že lepší je být neslušný, protože pak je slušný nakonec jen on, sedí doma a ostatní jsou na výletech:o), ale nevadí, na některé věci je dobré počkat, protože když se dočkáte, pak mají věci ty správné barvy.

Třeba jako letošní podzim:o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *