Začít znovu?

Znamená den trochu lítací:-)

Když se včera večer ozval tomík, povídám mu " Zlobím se na Tebe, jezdíš si po D8 a není Tě vidět!".

"Aha, zlobíš se" tomík na to " hm, ale my to už máme přece 3.5 roku nastavené tak, že Ty se na mne nemáš mít důvod zlobit vůbec nikdy a jestli to tak není, pak to znamená, že musíme začít znovu  úplně od začátku! Nedala by sis zítra kafe v Jihlavě?"

Vstávala jsem dnes nezvykle brzy, protože jsem musela nejprve k Vltavě do banky pro výpis a pak na MHMP s milionem dokladů potřebných pro poskytnutí dotace na přeměnu topného systému.

Nejprve jsem si zahrála v Praze kličkovanou v ulicích a pak jsem zahájila v samotném centru pátrací akci po  JEDNOM parkovacím místě, nakonec jsem tradičně skončila na Národní na hlídaném parkovišti vedle Ústřední budovy mého bývalého chlebodárce, což je tam, jak jsou na zdi ty pamětní prstíky.

Magistrát obsadil v centru další celou budovu a to v ulici Jungmanově, ale maj to tam moc pěkný. Pan úředník, s kterým jsem to včera probrala telefonem, byl moc milý a sotva jsem sedla, ptal se "Nejste Vy náhodou ta paní co má tak moc psů? Zlato?:o))"

"Jojo, to jsem já!" – náš včerejší rozhovor totiž probíhal za účastí všech blondýn a já střídavě mluvila do telefonu a střídavě " Drž hubu Zlato- ne, to jsem neříkala Vám!"," Geri, nešlapej po Tině!!!". "Pozor zašlápnete Ňuňuuuuuu!" (že Ňuňa není pes, jsem se nepokoušela vysvětlit).

Pak jsem byla málem pochválená, že mám skoro všechno, ale nebyla jsem, protože mi chyběla smlouva s Pražskou plynárenskou. Prostě mě nenapadlo, že musím mít smlouvu o dodávce plynu, když mám sebou potvrzení o spuštění zařízení a zahájení zkušebního provozu.

No a pak už jsem se vypravila na to kafe, pravda, ne do Jihlavy, ale do místa s pohádkovým názvem " Větrný Jeníkov":o)).

No a už jsem zpět, protože v pět příjde znalec přes stropy, kterého sem poslala na mou žádost Kooperativa.

D1 byla dnes kupodivu docela nerozvrtaná, nezmrzlá, neucpaná a příslušníků prosta, ovšem moje repráky v autě mají z toho kraválu boule, které jim vydrží určitě hodně dlouho.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *