Nejnovodobější strašidla

Výdycky jsme si asi mysleli,že srazit někoho autem a odjet bez poskytnutí pomoci je to nejhorší co může asi tak řidič provést, ale kdepak, může to být horší!

Jakémusi muži z Lysic v okrese Blansko se přihodila zvláštní věc a ještě zvláštnějším způsobem ji vyřešil

Jedouce s přítelkyní ve svém osobním autě, porazil 15ti letého chlapce, ovšem ani on, ani spolujezdkyně si toho nevšimli…………… Nevšimli si ani toho, že hoch jim přeletěl přes celou střechu auta, ba ani toho, že rozbitým zadním oknem vletěl na zadní sedadla auta. Netuším co za jízdy dělali, když přehlédli a přeslechli zhruba 70ti kilové tělo při nárazu, při dopadu na střechu a při propadu do zadní sedadlové části vozidla, muselo to být rozhodně něco, co zcela pohltilo jejich pozornost.

Poté co muž přijel domů, těla v autě si už kupodivu povšiml, ovšem nepostupoval tak, jak by očekívala většina z nás, tedy neodvezl chlapce do nemocnice, ani nepřivolal záchranku.

Muž nepostupoval ani tak, jak by možná očekávala menšina, tedy chlapcovo těžce zraněné tělo nezavezl k pomníku ( podle návodu z Italského filmu Novodobá strašidla), zvolil řešení mnohem originálnější, zavezl hocha večer do lesa, tam ho vyložil a vrátil se domů. Chlapce našel druhý den ráno náhodný chodec.

Řidič byl dnes obviněn z pokusu o vraždu.

Má kliku, že to dítě nezemřelo, bastard.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *