Máte tipy na bowling?

Krom toho včerejšího oslavování jsme si taky řekli, že už se nějak příliš dlouho nehýbeme, skoro vůbec a že je na čase začít zase po Novém roce s bowlingem

no a protože víme, že bohužel není možné pokračovat v pořádání ADay a protože by to taky mělo být víc o bowlení než o konzumaci:o), pro pořádání budoucích bowlení sháníme tipy na kvalitní bowlovací zařízení za přijatelné ceny. BowlingBar na Ruské je z konkurzu předem vyloučen….
Akce by se samozřejmě neměly a nemusely týkat jen bývalých známých i méně známých bowlerů, zúčastňovat se jich může kdokoliv bowlichtivý a možná by případně mohly být i putovní ( i když, do Ostravy bych nerada jezdila moc často:o)).
Bowlecí prostory by měly umožňovat rovněž konzumaci piva, protože jak jsme se dozvěděli včera od Aloe, při žádné jiné činnosti nevydá člověk tolik energie, jako při konzumaci studeného piva a jeho následném vylučování:o)).
Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *