Že by už do bačkor?

Tak jsem se dne opět na chvíli ponořila do víru velkoměsta,

protože doma byl zase tak velký stavební hluk při kterém se nedá soustředit na NIC,  a tak se nenašlo nic lepšího než mít hlad. Honza zatoužil po guláši se šesti a já po punčochách které drží samy, protože je to praktické:o) a tak jsme jeli do Kafefůru na Smíchov, protože tam tohle všechno mají.
Nejprve jsme skoro koupili sukni a já chtěla tričko, ale Honza říkal, že bych z něj překypovala, jako, nahoře:-(  atak jsme šli na ten guláš. Honza si dal jitrnice a jelita a já svíčkovou, mimochodem byla tak dobrá, jako bych ji vařila já, ovšem nikdo ji nevyfotil.
Pak přišlo na řadu to prádlo, které měli v oddělení prádla a spacího náčiní a tam jsem zjistila, že tohle mě baví nejvíc ze všeho, pyžama a plyšákové župany všech možných barev a tak jsem se rozhodla, že letos koupím k Vánocům všem členům uzké i širší rodiny něco na sebe ( teda jako na mě)  do postele:o).
Určitě se jim to bude líbit, na požádání si mohou i třeba máknout na župánek a nakonec, v posteli jsem prakticky pořád a taky mi to tam nejvíc sluší:o))
Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *