Chaos celoroční ve Vánočním pojetí

 Když máte třeba takové ty narozeniny, kdy se má koupit půlka prasete a zamluvit celý kulturák, je asi dobré to udělat, protože jinak si vyrobíte ze života nejmíň na rok bordel a stojí Vás to jako 10 prasat a pronájem Hradčan.

Já špatně snáším v jednom kulturáku nakupené osoby, když navíc vždycky tak maximálně 3% skupiny z nich nemají nic společného krom mne a tak slavím narozeniny skoro s každým separátně, už od března.

Krom téhle drobnosti mám i jiné nedodělky", tu jsem slíbila, že se příjdu podívat na nějaké narozené dítě (některým už bude rok a jejich rodiče se mne občas ptají, zda to stihnu než půjdou do tanečních), tam měl někdo promoci, kterou jsem nestihla, nebo třeba svému bývalému šéfovi a příteli jsem slíbila na jeho narozeninách v květnu U Koček svůj narozeninový oběd. Navíc nemám diář, resp.každý rok dostanu moc diářů, ale schválně si do nich nic nepíšu, protože si přece všechno pamatuju!

Včera večer jsem si sedla se svým telefonem, abych se podívala komu všemu jsem zapomněla poslat přání a u koho se to snese a kdo mě bude šíleně nenávidět a při té příležitosti se mi začalo vybavovat komu jsem co slíbila, co to bylo a jak moc to bylo vážné.

Tak třeba Ivan, no, tak to už se naprávit nedá, tomu jsem napsala v září  2004 ( když mi poslal pozvání na narozeninovou večeři), že jedu z Brna a že se ozvu (poslední smska od něj je z jara 2005 a ptá se, jestli je ta dálnice tak ucpaná).Škoda, byl to sympaťák:o)

Nebo Daniela, chlapeček se narodil 19. ledna (naštěstí letos) a smsku jsem dostala už z porodního sálu.

Eva, 15x ročně spolu zaručeně jdeme na oběd" a nakonec je z toho vždycky jen vidění se 21.12. při předávání cukroví.

Kolaudaci bytu jsem měla udělat v září.

Narozeninových obědů dlužím 16.

Vánočních přání neodeslaných neodpustitelně 9 a odpustitelně 24.

Kočk má slíbeno 2 dny, že se s ním pomazlím.

Podle Vánočního viděcího harmonogramu je to dost katastrofa, nicméně POZOR, jedno vidění by se mohlo uskutečnit hromadně 19.12. v 18. v Gymnáziu Botičská 1, Praha 2, kde by se měl konat Aloein Vánoční koncert ( ovšem onemocněl sormistr a tak se neví), každopádně jsme se s Aloe a Ještěrkou dohodly na kořalce, takže spřízněné duše se můžou přidat.

V neposlední řadě jsou tu pak věci" přitahovací, které jsou prioritní a kdykoliv se kvůli nim na příští pololetí prostě musí odložit každá sebedůležitější věc" nepřitahovací:o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *