Balancování II.

Vánoce 2006 

Ty letošní byly po dlouhých letech fakt prima, možná poprvé prima a lepší by mohly být snad jedině někde v teple, takové, že by se člověk probudil 24. ráno, šel si zaplavat do moře, pak sbíral chvíli na pláži kamínky, poobědval něco lehkého ovoce a v pozdním odpoledni vybaven přiměřenou dávkou zinku ( k správné připomínce Gomby dodávám – případně takové přiměřené dávky zinku zbaven)  by nasedl do auta, popojel do nějaké příjemné restaurace a vánočně povečeřel, vypil něco málo sektu co by byl v ceně:o) a zbytek večera strávil povídáním nebo mlčením na vyhřáté pláži s trochou rosy:o).

I včera, předposlední den roku jsem si uvědomila jak fajn je, když se nic nemusí. Už se skoro stmívalo, nasedli jsme do auta a jeli se trochu projet mimo silnice a pak jsme se stavili na neplánovaný nákup bez plánů co nakoupit a jak to použít.

Takže teď ještě prožít ten nenaplánovaný Silvestr. Pravda, taky by byl prima na pláži, sekt se pije moc příjemně, když Vám tělo omývají teplé vlny.

To by byl tedy nepřekonatelný  začátek nového roku :o))

Příspěvek byl publikován v rubrice Jak to vidím a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *