I tak může vypadat Den učitelů,

samá voda.

Včerejšek byl ve znamení vody a samé vody, i když ráno to původně vypadalo, že pude spíš o teplo, nakonec z toho byla voda.
Dopoledne mi volal pan O. z patra nademnou, že nemá teplo a že potřebuje přivézt vnučku, která teda jako to teplo musí mít a tak jsme jemně zmínila, že nejen já, ale i Gremlini a Pokemonka tu žijeme už 9 měsíců jako hovada kvůli jeho stavbě, no byl nad věcí a já jako obvykle byla pod. Víte co je mnohem horší než chudý Ukrajinnec? Bohatý Ukrajinec.
I v Kotěhůlkách to byla samá voda a pak ještě taky samá voda a úplně ke konci moc moc vody, horší než když se Vám zdá o vodě, ať už je kalná nebo čistá, prostě
samá voda, ale najednou byla křišálové čistá, taková ta čistá voda v které se úžasně orientujete, jako ve velkém akvárku.
A pak domů a zas voda, všude, na tvářích, na bradě, ve výstřihu, samá voda, v domě, voda, přes dvě patra, Gremlini v náhradní posteli, protože ta jejich plave a Pokemonka v napůl promáčené postýlce spinká v předsíni a bulteriérem. Panu O totiž vpodvečer ulítla v nově vybudovaném bytě z čističky vody hadice a několik set litrů vod� dolů padá,padá,"a padá do mejch očí…..". Nahoře zničené 2 dny nové podlahy, dole zničené všechno, A mlýny melou a melou.
Kůže je dobrá, když dostanete sprchu na kůži, steče to po ní.
Samá voda, žádné teplo, ani přihořívá. 
Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *