Bohužel NEŽRAT už nepomáhá

a že jsem se opravdu v posledních měsících snažila, dokonce jsem podstoupila i diety přímo sebevražedné, například pít celý den pouze mléko:o(,vůbec jsem nepila Colu a nejedla čokoládu. V některých dnech jsem snědla třeba jen 50 deka zeleniny nebo ovoce, no prostě hrůza:o).

Po dlouhých úvahách jsem dospěla k tomu, že řešením je vybírat pečlivě co jíst a co ne a cvičit.

Na své dovolené jsem to celé probrala se svým osobním trenérem Davidem a taky s Danulkou, probírali jsme to podrobně, vždycky nad lahví vína, talířem jednohubek, krabicí čokoládových bombónů a nejakou tou bábovkou, případně bublaninou.

Po návratu jsem vyřadila ze svého jídelníčku to víno, jednohubky, bombóny i bábovky a hned v pondělí jsem ulehla na cvičební stroj King Gym. Poležela jsem asi tak 10 minut a posléze jsem zjistila, že z nastavené polohy (1 dirka odzadu) se rozhodně nezvednu ani kdybych se…….., a nebo tak. I přeladila jsem kolíček na 1 dirku odpředu, zjistila, že takto (prakticky ze sedu) se do sedu zvednu a šla to konzultovat na ICQ.

Ke svému potěšení jsem se dozvěděla, že to nevadí a pak taky, že mám cviky opakovat maximálně 13x, poté si dát minutu pauzu a stejně pokračovat ještě 3x, pak 5ti minutovou pauzu a poté zkusit co to dá. Ten první den to nedalo už nic.

Ke svému zarmoucení jsem se dozvěděla, že když skončím s Kingem, měla bych usednout na rotoped a v lehkém rekreačním rytmu popojet ¾ hodiny.

Po 3 dnech jsem kolíček zkusmo posunula zpět do původní polohy (1 dirka odzadu) a zjistila, že to dám" klidně 4x 13 a po 5ti minutách pak ještě 25.

No, zhruba po měsíci by to celé prý mělo vypadat tak, že na Kingovi vydržím řádit celou hodinu a po další hodině na rotopoedu přesednu na kolo či osmiveslici a dám si to proti proudu……. No, uvidíme:o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *