No stalo se, opět:-(

Když nám vloni zjara udeřil blesk kamsi do krabice telefonního vedení, divili jsme se, že je divné, aby Telecom neměl takové věci nijak jištěné. No, neměl. Přišli, opravili si své krabičky a šli.

Že se mi ten blesk prošťoural až do compu a taky do ústředny zabezpečení domu a přes to telefonní vedení všechno vypálil, nikoho moc nezajímalo.

Můj tehdy asi 2 měsíce starý comp dostal nová střeva a taky kablík, který to jakože všechno nějak jistí, tedy asi skoro všechno.

Včera byla tady u Labe velká bouřka, nakonec několik jich bylo i u Vltavy, ale tady u Labe byl comp vypnutý úplně až k zásuvce kterou přichází do místnosti proud:o), jen modem vypnutý nebyl, ten je zapnutý pořád protože neslouží jen pro můj comp, ale i TV přes něj nějak jde, nevím, moc tomu nerozumím, každopádně jak se zdá, ani Kyslík nemá svá vedení nijak speciálně ochráněna, udělal se blesk, napálil to do telefonního vedení, proběhl modemem až do síťové karty v compu a všechno to vypálil znovu, akorát z druhé strany. Zabezpečovací ústřednu domu už máme naštěstí od pevné telefonní linky odpojenu a běhá přes mobil, naštěstí.

Jak jsem momentálně připojená po technické stránce netuším:o), každopádně na mém stole stojí vpravo nemocný comp a monitor – přes toto zařízení si můžu pustit TV ( ne tu co je přes O2), dále pak mám na stole notebook, do něj zapojenu klávesnici a taky další monitor, abych viděla na to co dělám (neptejte se prosím proč nevidím na monitor notebooku:o))).

Vyfotila bych Vám, jak vypadá 21. století na mém pracovním stole, ale bohužel nemám kudy ty fotky z fotoaparátu procpat až sem:o(

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *