Klause nebo Krause?

Nezdá se Vám už ta storry kolem prezidentských voleb komická?

Nedůstojná? Nablblá?

Část našich přátel a všichni nepřátelé se rozhodli, že prezident Klaus už prostě prezidentem nebude i kdyby jim nakonec měl být třeba Losna, některé strany pak dokonce zavázaly své poslance a senátory ( možná i soudce) mimořádným usnesením z Bradavic, zákazem volby stávajícího prezidenta.
Klaus si, na rozdíl od všech ostatních politiků, s takovými detaily jako jsou volby a globální oteplování hlavu nedělá, ovšem jeho soukmenovci mají díky tomu "hlavynedělání" práci navíc alespoň s udržením poslušnosti ve vlastních řadách. Ti ostatní pak dřou na výběru kohokoliv jiného, těžká práce, když se na tom mají shodnout i Zelení s Komunisty.
No, já nejsem zrovna velkým příznivcem Václava Klause a nemohu ani tvrdit, že bych nějak vyloženě toužila po tom, aby byl dalších 5 let prezidentem člověk, který  na mne působí podobně jako Mr.Bean:o)), nicméně z "osob veřejných" je (bohužel) Václav Klaus mezi lidem osobou nejžádanější a mám pocit, že to tak bylo i před jeho volbou minulou a já to respektuju.
Takže pánové a dámy Zelení, Červení, Oranžoví i Duhoví, buď nám sakrapráce urychleně společně najděte někoho jiného koho bychom mohli většinově milovat a nebo si udělejte v den volby výjezdní zasedání třeba do Míšova a trochu jim tam pozvedněte tůristický ruch, onehda jsem slyšela ve zprávách nějakou místní paní a ta říkala, že poslední pes tam chcípl před pětadvaceti lety!
A nebo dělejte nějakou jinou smysluplnou práci, třeba se hromadně zamyslete nad těma platbama u lékařů za nezl. děti, které nemají vlastní peníze a jestli je nechat za poplatek ošetřit nebo ne za ně musí rozhodovat jejich rodiče z nichž někteří si raději koupí pivo.
Nebo nad reformou školství, aby mohli studovat i ti chytří, kterým to zatím jejich rodiče nemají možnost sponzorovat.
A nebo nad nemocenskýma dávkama, které máme všichni první 3 dny zadarmo a pak za mrzká %%, zatímco Vy je máte od prvního dne za %100.
A nebo…..
A nebo…..
A nebo….

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Žhavé téma a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *