Tak tohle bych nevymyslela!

 ( a pak prý, že do jedné řeky 2x nevstoupíš!"

Po dlouhé době jsem se včera ocitla u Vltavy a navíc volná, resp. svázaná jen DPH a milou domluvou s Károu na večeři, a tak jsme šly u nás v ulici do hospody co se do ní dá jít v bačkorách.
Začalo to dobře, ginem s citronádou na ledu, moc dobré:o). Pak jsme si objednaly jídlo, Kára cosi na jehle z kuřecího masa, já se rozhodla odměnit se za všechna úskalí, které mi nachystal měsíc leden a objednala jsem si biftek ( medium) na pepřové omáčce. Dohromady jsme si objednaly šopský salát a brambory se slaninou a cibulí ( na jídlením lístku uveden jakýsi název a pod ingrediencemi pak brambory, cibule, slanina ), Kára poznamenala, že ty druhé (u kterých bylo v ingrediencích uvedeno i mléko) jsme si daly omylem minule, ale mléko nechceme.
Popíjíme své drinky, pomlouváme Adélu a pak přinesli jídlo.
Kářina jehla vypadala skvěle a krásně voněla.
Salát vypadal skvěle a nevoněl.
Brambory v zapékací misce ležely v mléce.
Můj biftek nebyl medium, ale vejpeček, možná byl politý pepřovou omáčkou, ale ležel na toustu z bílého chleba, což mi připadalo dost neuvěřitelné už samo o sobě, ovšem když jsem maso ukrojila a zanesla k puse, zazdálo se mi, že smrdí. No smrděl i na omak a tak jsem přivolala obsluhu a objednala si dalšího panáka.
Po chvíli se mne přišla majitelka zeptat, zda chci jiný biftek, nebo něco jiného a já řekla, že klidně biftek, ale bez toustu a z jiného masa. Pravila, že jiné maso nemá a já si objednala vepřovou panenku plněnou nivou.
Čekala jsem na ni 3/4 hodiny, zapáchala, ale já jsem si myslela, že už mám nějakou fóbii, tak jsem kus ukrojila a dala do pusy a pár vteřin jsem se rozhodovala jestli budu statečná a spolknu to i když se pobliju, nebo to vyplivnu. Tak jsem to vyplivla, samozřejmě do ubrousku,protože dámy  jiným způsobem neplivou ani smrduté maso.
Kára si mě udiveně přeměřila a já k ní šoupla talíř s pokynem " OCHUTNEJ TOOOOO!", nechtěla, štoslo ji už nad tím talířem.
Tahle dvě masa, přestože jedno pocházelo z krávy a druhé z prasete, rozhodně v jedné řece poležela a to určitě velmi dlouho:o(

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *