Pojistka proti dětem!

Ne, není nic podobného jako prášky proti dětem", které užívá Kára, ale užitečná je stejně:o)Mít 3 úplně malé děti je kravina, i když, ona je kravina mít i 2 úplně malé děti, a nejsem si jista, jestli není kravina………….protože jak říkává můj přítel tomík Děti jsou nemocné bytosti, které se uzdraví, až když vyrostou.", ano něco na tom je:o).

Já sama mám životní zkušenost jen s jedním malým dítětem, a to i přesto, že Adam vyrůstal s Károu, ale, prostě jsme na ně byly dvě, i tak to byl hukot.

3 malé, ať už děti, nebo praděti, to je katastrofa, nevěřili byste jaké množství jídla za den spořádají, a z kolika talířů, kolik kilo papírových kapesníků za den použijí ( a převážně zahodí na zem, protože  my to tak u mamínky děláme pořád "), o kolik kostek, panenek a lopatiček denně zakopnete a na kolika autíčkách se svezete. Kolik nočníků za den vylejete, případně kolikrát spadne záchodové prkénko na porcelánovou mísu, či kolikrát, to v tom lepším případě, se do ní posadíte. Kolik věcí úplně náhodou za den upadne, kolik kladiv lze najít v postelích pod dekou s medvídky, přičemž se ovšem při takovém nálezu nedozvíte, zda záměrem bylo opravit televizor, nábytek, či Vaše auto.

Vzhledem k tomu, že Adéla se při vznesení mého poždavku na zakoupení nového parfému, tvářila tak pobaveně, že jsem byla pár hodin zralá pro připojení na kyslíkovou bombu, když jsem se rozdýchala, šla jsem štrachat do pojistek a zjistila jsem, že jsem byla při jejich uzavírání velmi prozřetelná a nejen, že jsem pojistila svou a Adamovu domácnost, ale k oběma jsem uzavřela i odpovědnost za způsobené škody. Pravda, tehdy jsem myslela spíš na hadice odpadlé od praček a byty nasáklé vodou, ale hodí se i pro případ úhrady noclehu v hotelu, pokud by se rozbila třeba Filipova kolínská plná vanilky nebo nějaké jiné hrůzy:o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *