Shrnout to lze těžko

tak to prostě rozhrnu.ČSA lítá i na charterových letech poměrně přesně, palubního personálu je tolik, že se přes něj prakticky nedostanete na záchod.

Exministr Stropnický je tak VIP, že musí mít pro dva lidi 3 sedadla, samořejmě v 1. řadě, plného letadla, v Egyptě z něj ovšem není ani polobrita(c), na cestě zpět měl jen dvě sedadla v 20. řadě, takže VIP kolena měl přitisknuta k hrudníku úplně stejně jako všichni stejně urostlí neVIP pasažéři.

Jídlo v letadle je hnusné, tam i zpět stejné, kdyby namazali na palubě housky a obložili je salámem, personál by byl využit lépe, než 2 hodinovým ohříváním nesmyslných blafů.

Cestou tam i zpět, zrovna náhodou nefungoval přístroj pro placení kartami.

Cestou tam, mi kufr pouze odřeli, asi aby bylo co dělat cestou zpět, to mi ho rozmlátili úplně, naštěstí měl pevnou látkovou výztuhu, takže obsah bylo v čem odnést, pokud by byl zájem o trsátka, zásoba je velká, dostane se na všechny! Báro společné vybalování se tímto pádem asi konat nebude:-/ 

Na druhou stranu, s kapitánem Žatečkou jsem prožila 3 dokonalé vzlety a přistání, za což děkuji:-)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *