Zubí se a zubí

aneb, zřejmě nikdy nekončící předvolební kampaň!

Téměř před měsícem, cestou do Brna a pak z Brna, těsně po volbách do EP, jsem si všimla četných blbboardů(c) a blbplakátů s fotografií demokraticky zelené Olgy Zubové, a jezdím kolem nich stále, na D8, jiných D a taky v Praze visí demokraticky zelená Zubová prakticky na každém kandelábru Jižní Spojky, Štěrboholské Radiály, je jí rovněž plná Holečkova a Plzeňská a Holešovičky, zjednodušeně by se dalo říct " nejmasivnější předvolební kampaň", předpokládám, že předvolební, ani pod, ani nad fotografií nás totiž nenabádají, v kterých volbách dát zelené demokratce hlas, asi se tedy jedná o kampaň probíhající od května až do října.

Netuším kolik dělá množstevní sleva při tištění plakátů o rozměru cca 150×100, nebo u blbboardů(c), tuším, že při pronájmu reklamních ploch, big a giga ploch, se žádná množstevní sleva neposkytuje, a předpokládám, že pronajmout si tolik reklamních ploch na měsíce, muselo stát pořadný balík.

Otázkou zůstává, kdo těch 30 stříbrných zaplatil?!

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *