Nesnáším řetězovky:-)

A ještě k tomu takováhle, Lorrain počkej, až Tě uvidím!:-), navíc nevím, jestli mě zrovna vzpomínání na nějaké chlapy, vytrhne z pochmurných myšlenek, spíš asi ne.

Takže abeceda mužů, hmmm

A – Adam, můj syn, tak ten mě poznamenává den co den už 30 let, jeho syn Adam, ten teprve necelých 5:-)

B – Břetislav, jeden byl do mě zamilovaný, bylo mi myslím 16, byl to profesionální přespolní běžec:-), byl moc hezkej a moc hodnej, bohužel já do něj zamilovaná nebyla.

C – 0

D – 0

E – 0

F – Filip, 17 let zvláštně společného života 🙂

G – Gomba?:-))

H – Honzík co se spolu už dlouho kamarádíme

I – Ivan můj špenátový inženýr. Ivánku, chtěla jsem Ti poslat smsku k svátku,a le byla jsem někde u Brna:-)) a pak jsem na to zapomněla:-(

J – tak J je takové moje osudové písmeno : Jiří- otec mého syna, víc nevím co bych k němu řekla.

Jirka – toho jsem poznala,když mi bylo 18, asi nejosudovější muž, naučila jsem se od něj jeho smyslu pro humor, naučila jsem se s ním poslouchat hudbu, kterou jsem do té doby neznala, začala jsem s ním číst knížky, které jsem do té doby nečetla, dával mi zvláštní dárky, třeba jsem od něj dostala z Ostravy 5ti kilový balík pomerančů, nebo bomboniéru 100×50. Ty mnohakilvé dary mi vždycky poslal po někom z kolegů, museli z toho mít děsnou radost:-). Ráda na něj vzpomínám ty desítky let, dal mi víc, než si vzal:-)

Jiřík – byl můj gynekolog, taky víc dával než bral, když jsem zavolala ve 3 ráno, že má Adam horečku, přišel do půl hodiny, vždycky přišel, nejhodnější a nejslušnější chlap kterého znám:-)

Jiřyk – citová investice

K – Karel : Jeden se jmenoval Andreotti, byl novinář a psal mi vřelé dopisy, bohužel Italsky, bylo mi necelých 17 a nechtělo se mi je překládat, natož na ně odepisovat, škoda, taková slavná rodina:-), navíc měl moc pěkné Ferrari! 

Karel II. – naučil mě pít bez následků Gin a poslouchat Tinu Turner

L – Lubomír – moje první láska, chodili jsme spolu od mých 14ti 2 roky, platonicky, jeho maminka pak umřela tragicky v souvislosti s nádorem na mozku a moje máma říkala, že je to geneticky špatná známost. Navíc se pak dal k SSM a dnes je z něj předseda KSČM v našem rodném městě, moje máma tedy měla pravdu.

Martin – změnil můj život tím, že mě přestěhoval do Prahy  

N – 0

O –  fotograf Olda Škácha, byla jsem do něj zamilovaná v 18ti, jednostranně platonicky, byl to děsnej kurevník, nebo že by playboy?:-)

P – Petr 🙂

Q – 0

R – 0

S – 0

Š – 0

T – Tomáš – žili jsme spolu skoro 5 let, byl moc hezkej a svým způsobem hodnej, bohužel nejvíc ze všeho myslel na sebe a své vlastní zájmy, bral víc než dával a na moje " Neser mě, nebo pudeš!" nedbal, a tak "šel" :-).

Tomáš II.- můj bývalý šéf a dlouholetý kamarád, někdy je dost divnej:-))

tomík – no jak jen jsem na něj mohla zapomenout! tomíka zbožňuju a ještě víc jeho pesy!:-)

U – 0

V – Vladimír, škoda vzpomínat

Z –  nejdivnější inženýr ze všech co znám.

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *