Pátý bez nároku na lůžko

A ten 5. měl být Gremlin M!

Jednak takto cestoval pouze za letenku a transfér, protože do "našeho" oranžového Viki domečku se kvůli velikosti pokojíků, nedá přidat přistýlka. Dva Gremlini se zatím do jedné postele vejdou, takže žádný problém, myslela jsem si, ale…

/files/zelena2.jpg

Po ulehnutí 1. večer jsem zjistila, že je hrozně horko a já si sice vzala zdomu polštářek, ale zapomněla jsem Medvídka. Gremlini sebou navíc strašně mleli, ve spánku do sebe kopali, přičemž navíc velmi šustili, a já byla poránu totálně zpocená a plna trudomyslnosti při představě, že takhle bych měla strávit ještě dalších 11 noci.

A tak hned poránu, u kafíčka na terase, uzrál můj plán pro příští noc, noci. Prostě jsem si večer ( každý, po poslední dávce vodky, Láďa říkal, že takovou spotřebu vodky tu zažili naposledy při zájezdu Souboru Alexandrovců), ustlala na lehátku, hned u zábradlí oddělujícího terasu od pláže, pod vínem a vedle fíků, s výhledem na moře a přístav:-)

/files/zelena3.jpg

/files/zelena4.jpg

/files/zelena5.jpg

/files/zelena6.jpg

/files/zelena7.jpg

/files/zelena8.jpg

Když jsem si, tuším 4. den, šla odpoledne na chvíli lehnout do postele plné autíček a kamenů, zaskočil mne Gremlin A otázkou " Bábo, co děláš v mé posteli??!" , byla to ta MOJE!

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *