Není drzost jako drzost!

Některé drzosti jsou roztomilé, člověk se musí usmát, zasmát, i když příjdou třeba na patnáct set dolarů:-)

Rozčilený, drzý "tenisový Marek Eben" Roger Federer, to je milá drzost:-). Vždyckyslušný a klidný Fderer, vyvedený z míry chováním del Porta k rozhodčímu " VY MI NEBUDETE ŘÍKAT, ŽE MÁM BÝT ZTICHA! ( mně, já už jsem tady to finále několikrát vyhrál!) Je mi u prdele co říkal…..Já říkám…….!"

Drzost za 1500 dolarů, kterou si Federer určitě může dovolit, nejen proto, že má těch 1500 dolarů:-), je to roztomilá a ojedinělá drzost slušného člověka, jedničky ve svém oboru!

Tento týden proběhlo 1. stání ve sporu, kdy Helena Vondráčková a její manžel. jméno si nepamatuju, možná prostřednictvím nějaké své agentury, kterou neznám, žalují Martu Kubišovou o částku 1.3 (možná 4) milionu korun, ze porušení smlouvy. Ustně uzavřené smlouvy o koncertování formace Golden Gids, po 40ti letech, k k podpisu "papírové smlouvy" nikdy nedošlo, protože Marta Kubišová měla vyjádřit námitky, například údajně k tomu, že se má smlouvou zavázat k účinkování podle itineráře Vondráčků, na 20 let…..

Vondráčková a spol., trvají na tom, že ústní smlouva, uzavřená někde u kafíčka, kterou si já představuju asi nějak takto

"Marti, co bys řekla tomu, kdybychom udělalí comback Golden Kids, po 40ti letech??"

" No Heli, proč ne……."

připravila ji, jejího manžela, agenturu, o částku převyšující milion, protože na základě ústně uzavřené smlouvy, založené na důvěře, tuto částku investovali do kontraktu, ktreý ovšem narušila Kubišová tím, že chtěla smlouvu uzavřít písemně, leč, k písemně předložené verzi, vyjádřila námitky, které zřejmě žádná ze stranm nebyla s to, překonat!

Netuším, jak se za dob normalizace vyvíjely vztahy mezi Martou Kubišovou a Vondráčkovou, netuším, jak často se režimem preferovaná, tuctová zpěvačka Vondráčková, povýšila k tomu, aby se stýkala s režimem zatracenou Martou Kubišovou, tohle musí vědět ony dvě a Marta Kubišová zřejmě dobře ví, že s Vondráčkovou by mohla uzavřít ústní smlouvu, třeba o úschově králíka, nebo obložení koupelny, ale jen velmi těžko o milionovém byznysu.

Není drzost, jako drzost, některé drzosti nejsou k smíchu, jsou na pár facek, možná na kopnutí doprdele, a jestli tahle drzost skutečně příjde Vondráčkovou na 1.3 milionu, a náklady právního zastoupení protistrany, dobře jí tak!

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *