Silvestr

je každoroční trest za všechny dny v roce, kdy jsem nebyla moc hodná!

Když si to promítnu zpětně, jeden Silvestr mě opravdu bavil, a byl to ten v roce 89 venku v ulicích, ale, to byla celkově doba, kdy nejen mne, bavilo prakticky všechno.

Pak pamatuju ještě pár příjemných Silvestrů s Danulkou a Láďou, na naší chalupě pod Lysou, vlastně byly příjemné všechny, pokud se nám tam ovšem nenasrala nějaká návštěva, protože my jsme se za léta společného soužití naučili, že neexistuje žádný den, kdy se musíme bavit povinně.

Pamatuju spoustu Silvestrů strávených v nějakých podnicích, horských či podhorských chatách a hotelích, za účasti známých a přátel, s většinou z nich jsem trávila mnoho víkendů v roce ráda, ale ty Silevestry NE, nesnáším ten pocit "bavení se za každou cenu" , nesnáším  Silvestrovské chlebíčky a česnekové pomazánky, v tento den dokonce nesnáším i alkohol, protože nesnáším opile hlučné a rádobyvtipné lidi.

Nesnáším Silvestrovský televizní program.

Nesnáším megaftipné Silvestrovské smsky, které mi posílají třeba lidé jménem Evžen, které vůbec neznám a oni mne mají uloženou ve svém adresáři proto, že mi někdy z nějakého důvodu jednou zavolali.

Nesnáším, když takové smsky příjdou od jednoho člověka 3x.

Nesnáším, když mi opakovaně volají cizí lidé a hlaholí na mne "Mamko!" a já jim nejsem sto ani tisíc vysvětlit, že by měli svým mamkám volat častěji, aby si pamatovali jejich číslo, ale NE na tohle číslo!

Tak ještě hodinkupatnáct!

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *