Nádherný, nádherný hokej!

Hokej, no to miluju! na rozdíl od fotbalu, na hokej se vždycky dívám, dokonce i na zápasy které náš manšaft nehraje.

Hokej je výborná věc i proto, že když se hrají důležité zápasy, Prahou projedete, jako kdyby auto mělo kromě Vás jen 10 dalších lidí:-)

Na letošním mistrovství jsme asi nebyli zrovna za favority a tak možná se našim zlatých chlapcům hrálo líp bez toho závaží zodpovědnosti, a tak se stalo, že odehráli několik naprosto úžasných, napínavých a neupocených zápasů.

Třeba ten boj o semifinále s Finy, běhala sem při něm po Smíchovském Kafefůru, každou chvíli k velké obrazovce, zápas na mrtvici až do posledního nájezdu:-)

Nebo ten se Švédy o finále, s t r a š n é nervy do poslední minuty, 10 vteřin před koncem se nám sekl satelit Notyvole, jestli teď padl gól, tak se picnu!" pravil Filip, gól padl, Filip se nepic, a pak na mrtvici až do posledního nájezdu:-)

No a dnes, to finále, nádhera, nádhera, až na to vyloučení na Jágrovo upadnutí, ale zato jsme asi za trest dostali ten gól, a pak na mrtvici až do poslední vteřiny:-). A ta přesilovka 6:3, to jsem snad ještě ani nikdy neviděla.

Trošku nám všem včera v hospodě zkazila náladu ta zbytečná prohra Němců, to byla škoda!

"Jejštěže už máme po tý revoluci!" pomyslela jsem si před chvílí, jinak by dneska možná měli rozflákanou i Ambasádu, Aeroflot už v Praze asi není, že ne?! :-))

Tomáš Rolinek s pohárem pro mistry světa

Za tu radost, děkujem !! :-))

Příspěvek byl publikován v rubrice Žhavé téma a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *