Tak jsme to uzavřeli

Před 14ti lety jsme si na čerstvě položené dlaždice postavili stůl, lavici a dvě židle a byli jsme moc spokojení, že si je kam sednout. No a pak jsme pár let seděli, než jsme si všimli, že na nás prší,

 chal2.jpg

a tak vznikla nad stolem, lavicí a židlemi střecha, a tak jsme dalších 9 let seděli pod střechou.

 chal02.jpg

Pak Filipa napadlo, že je vlastně po většinu roku zima, takže se tam sedět ani moc nedá, a tak se Filip za nás rozhodl, že ” to” uzavřeme a začali jsme polemizovat o tom, jak to bude vypadat.

Já trvala na starých cihlách postavených dvě na šířku, dvě na délku, Filip prosazoval kamennou podezdívku jako máme na plotech.

Ty cihly tu dokonce byly složené, pěkně vyskládané podle mých představ, ale pak Filip zneužil jedné z mých krátkých nepřítomností, ba ne, stalo se to, když sem byla 11 dní v Egyptě a zezdil dohromady pár desítek kamenů, takže už se nedalo nic dělat, a pak pokračoval celé jaro, léto a kousek podzimu, než ty 3 a kus zídek vyzdil. Z těch cihel by to šlo podstatně rychleji, ale asi by to vypadalo jinak. Tohle je vlastně takový kutilský počin:-)

/files/zavreno1.jpg

/files/zavreno2.jpg

Pravda, zatím máme trochu problém trefit se domů, hlavně pesy vůbec nevědí kudy mají jít ven a kudy zase zpět:-), zato kočkám se ten nový prostor moc líbí, je z něj skvělý výhled, a proto jsme to prý dělali:-))

Otázkou teď je, kam si postavíme stůl, lavici a židle:-)

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *