Něco na odlehčení od sociálních dávek

aneb, dnes na blíže nespecifikovaném Finančním úřadě, který jsem navštívila za účelem oprav v dani z nemovitostí za posledních 9 let :o)

Paní Nemovitostní byla moc hodná a tak jsme spolu hezky pomluvily celý ten systém, a já se posílena tou dobrou vůlí odhodala navštívit ještě paní Finančněsprávní ohledně DP pana X.

I paní Finančněsprávní byla do telefonu z vrátnice ( kam jsem se vrátila po skončení jednání s paní Nemovitostní) velmi příjemná a přesto, že už se schylovalo ke konci finanční doby, do vrátnice si do mne přišla, protože si mne pamatovala z telefonátu ohledně daně silniční. Přivedla mě do kanceláře a zde mi sdělila, že pana X vlastně spravuje kolegyně a tak jsem musela kolegyni zopakovat co vlastně chci.

“Takže já jsem Modonka a potřebovala bych nahlédnout do přiznání k DPH pana X za 1. čtvrtletí, protože jsem ho někde ztratila a netuším, jestli bylo nulové nebo ne, takže, abych se jako nějak strefila do příjmů pana X v přiznání z DP, chápete, že jo!? :o)) ” povídám já.

Kolegyně se mi taky představila a pravila ” Máte plnou moc pana X?”

Já pravila, že nemám.

” Aha, a vy jste v tom přiznání k DPH uvedená, že jste ho vypracovala?”

Já pravila, že nejsem.

” Jeje, ale tak to je problém, jak můžeme tedy vůbec identifikovat, že jste s panem X nějak pro účely FÚ propojená?!”

Já pravila ” No můžu vám třeba ukázat, jak jsem všechna ta přiznání k DPH v roce 2011 podepsala:o)!”

Možná se ty holky letos ještě tolik nenasmály:o)). To přiznání za 1. čtvrtletí bylo nulové :o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *