Říkají si prý Pat a Mat, a fakt!

Slečna Patricie a Ondřej Netymach se nastěhovali 1. března, staršně spěchali, odněkud je zřejmě vynesli v zubech. Ještě obydlený byt si 28. února prohlídli, 29. večer do něj nanosili své švestky a králíka, 1.3. už pobývali a 2.3. podepsali smlouvu a zaplatili kauci.

Je fakt, že se v bílém pokoji zeptali, zda-li si mohou vymalovat nějakou veselejší barvou a já neměla námitky, jednak sama nemám žádné zdi bílé, druhak jsem si myslela, že rok, dva, pobudou.

Před týdnem ale Mat přes Adama vzkázal, jestli by nevadlo, kdyby se odstěhovali, protože si našli něco lepšího a většího, a tak jsme si řekli, že je zbytečné někomu bránit ve štěstí a taky je zbytečné, aby se tak jako tak odstěhovali a přestali platit víc tajně než veřejně.

Před 5ti dny mi Mat napsal mejl, nejvíc se staral o vrácení kauce, zaplaceného nájmu a ještě si mi dovolil nabídnout nějaké vybavení, které mu za kauci pořídil předchozí pronajimate a které už nepotřebuje, konkrétně postel, nějaký štendr na šaty, závěsovou koupelnovou tyč ( kterou mi přivratal do zdí), novou hadici ke sprše, protože ta původní nevyhovovala, vše v hodnotě 8.900,- Kč…..?!

Odepsala jsem, že o žádné věci nemám zájem, ale byt jsem ochotna převzít 21. nebo 22.3., dále jsem ochotna vrátit kauci a zaplacené nájemné a poplatky za služby vyúčtovat a přeplatek vrátit cca do týdne.

A tak jsem dneska v 9 ráno vešla do svého oblíbeného bytu po panu profesoru Horynovi a zůstala zcela stife. Vůbec jsem nevěděla, jestli mám řvát, nebo se smát, slečna Pat se na mne dívala a evidentně si myslela, že jsem nějaká blbá kráva, která nerozumí designu. Nakoec vzala své koště, kterým předtím vyrobila po podlahách asi 20 hromádek různých bordelů, a odletěla do neznáma.

/files/nety1.jpg

/files/nety2.jpg

/files/nety3.jpg

Mat převzal kauci a z mých projevů snad pochopil, že ze zaplacebého nájemného už patrně nic nedostane, snad pochopil, ale pro jistotu se asi ještě 3x zeptal a znovu se mi pokusil prodat tu postel, a když jsem nejevila zájem, pravil, žeuž ji nemá jak odstěhovat a musí ji tam nechat.

Když odešel i on a já naložila ty hromádky, přešla k posteli a zvedla matraci, pak druhou

/files/nety4.jpg

A to si člověk pořád myslí, že už ho nemůže nic překvapit. Každopádně jsem se od rána snad ještě nepřestala smát:o)))

Mimochodem, ty fleky a nedobarvené kusy jsou na zdech samozřejmě jen proto, že došla barva!!:o))

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *