Skončená dražba a vzpoura strojů

 Přesto, peníze Olince dnes odeslány!

Dražba ve prospěch Olinky Joklové skončila sice až v sobotu vnoci, ale špatit se to začalo už o pár dní dřív. Možná i vy patříte mezi ty, jejichž komentář, tedy možná i požadacek, se nikdy nezobrazil, mně zhruba od čtvrtka, sežralo bloguje komentářů nejméně 20.

Ale nejen komentáře, polosežralo mi i texty ve střevech blogu, prostě co jsem do článku připsala, to tam většinou je, ale jen v těch střevech, v článku samotném se to nezobrazilo.

Takže, abych to shrnula, všichnim, kdo něco do dražby vložili, nebo něco vydražli, už všechno vědí, někteří už dokonce své předměty i mají.

Jediný, s kým se mi zatím nepodařilo spojit je paní Obermannová, takže Edita má zatím ” vluftu” knížku, ale snad se to brzy napraví.

Další malý zádrhel je, že se už od pondělka nejstem sto ani tisíc dostat na svůj bankovní účet, protože krom bloguje mi stávkuje i internetové bankovnictví, odkud a mne zírá pouze červený nápis UPOZORNĚNÍ: Omlouváme se, služba je nyní nedostupná, zkuste ji později.

Zkouším to, a jakmile se mi to povede, pošlu peníze Olince a následně všem, kteří poslali peníze, potvrdím jejich příjem!

Za absolutní královnu dražby vyhlašuji squire, která přesto, že se v minulém týdnu stěhovala z Německa zpět do ČR s celou rodinou, dokázala najít co do dražby vložila, taky to zabalit a poslat.

Děkuji vám všem za vaše dary, za vaši snahu pomoct jakýmkoliv způsobem, i za to, že jste měli vůli seznámit se s nemocí Motýlích křídel.

:o)

 /files/olinkabanka.jpg

Myslím, že peníze mám ode všech, kromě Moniky a Skiathose….

Paní Obermannová se mi už sama, bez urgence ozvala, věci pošle, takže už nemám špatné svědomí ani vůči Editě:o)

Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *