Vrčí Vám kočk??

Mně jo, dneska mě probudilo podpostelové vrčení, otevřela jsem jedno oko a spočtla pesy v posteli, byly správně tři. Otevřela jsem druhé oko a vyklonila se pod postel. Vrčel tam kočk.

Pak jsem vstala abych zjistila, že O2 místo kyslíku dnes produkuje dusík. U Labe nefunguje ani net, ani TV a silně pochybuju, že by tu závadu někdo do 27.12. odstranil.
Pak mi 16 x spadl zubní kartáček, 12x hodinky a propíchla jsem si lahev s Colou – 1x, věděla jsem, že je zle:-).
V Praze jsem z Holešovic na Příkopy popojížděla hodinu, abych posléze zastavila na pár minut provoz na Příkopy z Panské, protože tam prostě  není kde zaparkovat a my jsme si musely s Alenkou vyměnit jmelí a dárky.
Když jsem dojela domů,našla jsem zprávu, že nemusím ještě 2 hodiny spěchat a ověřila si, že ta hlava mě včera bolela správně a 27. mě rozhodně bolet nebude, což je teda nakonec dobře. No a horečnaté onemocnění mi taky teda už nehrozí:-))
Pak se ten den celý úplně otočil o 180 stupňů a vším co se nadále dělo jsem projela naprosto úžasně, včetně cesty po 18té až k letišti, která mi trvala jen 10 minut. Cestou zpět jsem to vzala přes Pitharta Drive
"Dobrý večer" ozvalo se z mikrofonu "Vítejte u KFC, obsluhuje Vás Monika Holečková, jaké máte přání?"
"Dobrý večer, tady MonikaKa a dám si něco k jídlu a Colu light…..".
Popojela jsem k okýnku vydávacímu, otevřelo se a milá usměvavá dívka řekla "Dobrý večer paní Moniko, taky je Vaše jídlo, dobrou chuť a přeju krásné Vánoce  a moc štěstí v novém roce!"
No nechutnalo by Vám?
A vůbec, vrčí Vám kočk? :-)))
 
P.S. A mám tu pro Vás ještě jednu radu do nového roku:
"Dávejte dobrý pozor na to, co si přejete, mohlo by se Vám totiž stát, že se Vám to vyplní!":-)))
Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *