MITKO

A nemaj to jen v Bulharsku!

Před mnoha mnoha lety se vyprávěl v Bulharsku mezi tůristy takový vtip, odvíjející se, krom jiného, od faktu, že téměř každý Bulhar, se jmenuje Mitko.
V Bulharské nemocnici se mamince narodil chlapeček, dítě po narození odnesli, jak se to dělávalo, na miminkovské oddělení, a druhý den, když přišel manžel, šli se na miminko podívat.
Na prvních dveřích miminkovského oddělení byla cedule a na ní napsáno " Děti", maminka brala za kliku, ale sestřička ji zarazila, že tam NE.
Na druhých dveřích, bylo napsáno " Nemocné děti", na dalších pak " Tělesně postižené děti", nu co, pomysleli si rodiče, i tak ho budeme mít rádi……,ale ani tam NE.
Na dalších dveřích cedule "Debilní děti", a na dalších " Imbecilní děti". Na dveřích posledních, pak stálo na ceduli napsáno "MITKO"
 
Včera jsem nahlédla na blog Tribuna, upoutal mě nadpis, ve smyslu, kapání, skapání, no ten článek byl o Václavu Havlovi, možná jsem opravdu nějaká přecitlivělá, ale některé věci jsou na mne opravdu moc.
Pak taky ta smska, tu jsem dostala od jedné prapodivné ženy z našeho domu, které jsem se snažila vysvětlit, že ať je Ukrajinka, Američanka, nebo Číňanka, musí prostě dodržovat zákony České republiky, pokud v ní chce žít. Odpověděla mi toto:
" Já pocházím z Německého rodu a jsem na to hrdá, měli jsme vyhrát válku a vás všechny poslat do plynu!"
A tak mě napadá, že za těmi dveřmi "MITKO" musely být určitě ještě nějaké další dveře.
 
Příspěvek byl publikován v rubrice Modona online a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *