A co je na tom zvláštního? Všechno, protože rohlík, to je šíleně vzácná věc!
�
Pokud jde o mne, mám k rohlíkům a houskám vztah veskrze záporný, ne, že by mi nechutnaly, ale když si představím tu lepenici z bílé mouky a vody ve svém žaludku, dvanácterníku atakdále, no prostě to nejím. Nejím ani věci jako je bílý toustový chleba, nebo světlá bageta byť naplněná skvělou šunkou. Občas sním chlebíček, dvakrát za rok.
Rohlíky kupuju jen na výslovnou žádost, ovšem prakticky celých 16 let našeho domácího soužití tvrdošíjně opakuju Nejez to, je to humus!", přesto se zde za těch 16 let soustavně a každou chvíli nese křik Kde je ten poslední rohlík co jsem tu měěěěěěl??!!" , no já to nevím, já raději suchary:o).
Předvčerem navštívil Filip nějakého odborníka přes choroby a zdravé stravy a přijel vybaven různými čaji, zrním, tmavými chleby, tmavou moukou a desítkami krabiček s vitamíny, například železem, hořčíkem, vitamíny E, A, prostě všechno od A po Ž (chybí jen zinek, patrně pán poznal, že ho má přebytky:o))) , dostalo se mi přednášky, že pokud jde o maso a uzeniny přípustné jsou pouze ryby, takže tím pádem se ze mne stává vegetarián, protože ryby nejím.
Poté následoval úklid nákupu a selekce zásob. Rohlíky se zde nacházely 3, jeden dostalo Zlato, jeden Tina a třetí byl nezabalený ponechán na polici, patrně pro ryby.
No a proč jsou ty rohlíky nezdravé? Přece jsou z bílé mouky a vody a zalepují vnitřnosti:o))))
P.S. Půlku toho pro ryby snědlo Zlato a tu druhou já. No aby ne, taková vzácnost:o))