Napřed Grandhotel Pup

a pak oschlé brambory?

Zpočátku sem tam zajdete, hlavně když jste vyžádání a porce Svíčkové je vždycky s dvojitou porcí masa

2,3,4 měsíce, jen dva knedlíčky, ale porce masa vždycky dvojitá,

po půl roce už je to běžná porce, 4 knedlíčky a běžná porce masa, ale pořád je to svíčková, řízek u Trávového jezera.

Po roce je ze svíčkové to lepší zadní,

po dvou zadní obyčejné,

po třech přibyde knedlík a omáčka, ale maso zmizí,

začnete se ohlížet po obsluze, protože proč si nechat sahat na minima, ale, jen se usmívá,

pak příjdete a je zavřeno, a zas zavřeno,

a zas knedlíky s omáčkou, knedlíky s omáčkou,

zavřeno,knedlíky se zadním,omáčka, zavřeno, zavřeno,

knedlíky s omáčkou,

sem tam chleba s máslem,

knedlíky s omáčkou,

další rok, chleba s máslem, omáčka s knedlíky, zavřeno, knedlíky, zavřeno, zavřeno, chleba s máslem,

knedlíky s kapkou omáčky, zavřeno, chleba bez másla, knedlíky,

Štědrý den- zavřeno, zavřeno zavřeno,

dobrá snídaně, dobrá gulášová polívka, oddělená večeře,

dobrá snídaně, zavřeno, zavřeno.

A pak je tu Nový rok odpoledne, a vy najdete na talíři bramboru , totálně vyschlá brambora a v ní zapíchnutá suchá cedulka

Tak hezký nový rok!

Miluju Svíčkovou, i tu ze zadního, mám ráda i tu omáčku s knedlíky, mám ráda i chleba s máslem, nemám ráda, když mi kdokoliv sahá na má minima,  suchý chleba a knedlíky, to ráda nemám, a suchou bramboru – po 4 letech, 2 měsících a 20ti dnech, to je hodně špatný.

Už ani nejsem naštvaná, už je mi to jen líto…  

Příspěvek byl publikován v rubrice Monology...... a jeho autorem je Modona. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *