a pak oschlé brambory?
Zpočátku sem tam zajdete, hlavně když jste vyžádání a porce Svíčkové je vždycky s dvojitou porcí masa
2,3,4 měsíce, jen dva knedlíčky, ale porce masa vždycky dvojitá,
po půl roce už je to běžná porce, 4 knedlíčky a běžná porce masa, ale pořád je to svíčková, řízek u Trávového jezera.
Po roce je ze svíčkové to lepší zadní,
po dvou zadní obyčejné,
po třech přibyde knedlík a omáčka, ale maso zmizí,
začnete se ohlížet po obsluze, protože proč si nechat sahat na minima, ale, jen se usmívá,
pak příjdete a je zavřeno, a zas zavřeno,
a zas knedlíky s omáčkou, knedlíky s omáčkou,
zavřeno,knedlíky se zadním,omáčka, zavřeno, zavřeno,
knedlíky s omáčkou,
sem tam chleba s máslem,
knedlíky s omáčkou,
další rok, chleba s máslem, omáčka s knedlíky, zavřeno, knedlíky, zavřeno, zavřeno, chleba s máslem,
knedlíky s kapkou omáčky, zavřeno, chleba bez másla, knedlíky,
Štědrý den- zavřeno, zavřeno zavřeno,
dobrá snídaně, dobrá gulášová polívka, oddělená večeře,
dobrá snídaně, zavřeno, zavřeno.
A pak je tu Nový rok odpoledne, a vy najdete na talíři bramboru , totálně vyschlá brambora a v ní zapíchnutá suchá cedulka
Tak hezký nový rok!
Miluju Svíčkovou, i tu ze zadního, mám ráda i tu omáčku s knedlíky, mám ráda i chleba s máslem, nemám ráda, když mi kdokoliv sahá na má minima, suchý chleba a knedlíky, to ráda nemám, a suchou bramboru – po 4 letech, 2 měsících a 20ti dnech, to je hodně špatný.
Už ani nejsem naštvaná, už je mi to jen líto…